Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Orderpickers gezocht in Eindhoven

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0002759

Als orderpicker ben je elke dag verantwoordelijk voor het verzamelen van de volledige order voor honderden klanten van CleanLease. Deze klanten zijn voornamelijk ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en vakantieparken.

Jij zorgt er samen met jouw team voor dat alle orderbonnen van de klanten van CleanLease op een snelle en correcte manier worden klaargezet voordat ze in de vrachtwagen gaan. Je loopt door de fabriek langs de verschillende afdelingen die vol liggen met verschillende soorten textiel en kleding van bewoners van verzorgingstehuizen. Aan de hand van een paklijst zoek je de betreffende textiel-producten bij elkaar en leg je die in de container/het rek dat je bij je hebt als je aan een nieuwe order begint. Als alle producten gehaald zijn door jou, scan je de bon af in een computer. Hierna controleer je alles voor de laatste keer en check je of je alle producten goed hebt ingepakt.

Je gaat fulltime werken van 06:00 - 16:00 uur; vier dagen in de week. Je werkt dan 36 uur per week, maar je hebt wel één dag in de week extra vrij! Deze dag verschuift elke week één dag op, dus ben je deze week op maandag vrij, dan ben je volgende week op dinsdag vrij. Hierdoor heb je eke 5 weken een extra lang weekend, want je bent dan op zowel vrijdag als op maandag vrij! Mega relaxed!

 • Je beschikt over een MBO+ werk en denkniveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je gaat zeer secuur te werk en checkt de handelingen liever iets te vaak, dan helemaal niet
 • Je bent accuraat en betrouwbaar
 • Je houdt altijd overzicht en je ziet snel zaken die afwijken van normale procedures.

Groot in wasgoed, daar is CleanLease fier op! En dat bedoelen ze in de breedste zin van het woord. Hun trouwe klanten waarderen hen als de beste wasserij die de hoogst mogelijke textielkwaliteit levert en die bovendien de beste is in de logistieke processen errond. Ook in de letterlijke betekenis zijn ze groot want door hun grootte kunnen ze verschillende voordelen realiseren. Een eenvoudige redenering: hoe groter de wasserij, hoe goedkoper het textiel wordt gewassen en vervoerd.

Groter betekent ook minder verspilling, betere leveringsvoorwaarden en minder belasting voor het milieu. Jaarlijks verzorgen zij ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Via meerdere vestigingen zijn ze sterk regionaal verankerd en bieden ze efficiënte logistiek in de hele Benelux. De 1500 medewerkers werken voor ruim 700 klanten.

 • Elke dag een work-out! Je houdt nameijk van aanpakken, je bent altijd fysiek bezig en blijft graag in beweging.
 • Een uitdagende werkomgeving. Bij CleanLease staan ze nooit stil, je bent continue bezig met je eigen productie te verbeteren en maakt zo CleanLease elke dag een beetje beter.
 • Een uurloon van €10,80, dit is exclusief 8% vakantiegeld en verlofdagen (naar ratio)
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,14 per km (vanaf 5 km enkele reis en maximaal 30 km enkele reis)
 • Je krijgt een gratis account op ons learning-platforum GoodHabitz. Zo kun je jouwpersoonlijke ontwikkeling op peil te houden met talloze, gratis, online trainingen en cursussen. Dat staat mooi op jouw cv!
 • Een vast contact persoon bij Start People Eindhoven die klaar staat voor al jouw vragen en opmerkingen rondom jouw werk en jouw contract
 • En natuurlijk... Een informeel en heel erg gezellig en vriendelijk team!