Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orthopedagoog

Start People Arts en Specialist Deventer

Standplaats
Drachten
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0063230

Ben jij een psycholoog / orthopedagoog die wel houdt van het oplossen van puzzels en op zoek is naar uitdaging in je werk? Vind jij het leuk om te werken op het gebied van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Wil jij werken in de buurt van Drachten? Dan zoek ik jou!

Je voert de regie over de behandeling van de cliënten en stuurt het multidisciplinaire behandelteam aan. Zij geven samen met jou uitvoering aan de diagnostiek en behandeling van de cliënt op basis van een op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is zo divers en complex, dat er van je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen veel wordt gevraagd. Je werkt intensief samen met de teammanager en jullie geven een deel van jullie tijd leiding aan een woonafdeling. Daarnaast werk je nauw samen met persoonlijk begeleiders, psychiaters, (huis)artsen en overige specialisten.

De locatie waar je aan de slag zal gaan is Appelscha.

Naast het werken met een bijzondere doelgroep en de waardering die je van je collega's gaat krijgen, bieden we jou ook nog het volgende:

  • Een salaris van minimaal €3.084 tot maximaal €4.499 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • Een contract op basis van detachering (tijdelijk), gelijk op contract bij de opdrachtgever (vast) of op basis van ZZP. De keuze is aan jou!
  • Een fijn, collegiaal team waarin oog is voor elkaar;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, waarbij je o.a. gebruik kunt maken van het Kenniscentrum;
  • Een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jou het beste uitkomt. De functie is zowel fulltime als parttime mogelijk.

Op deze verschillende locaties in Appelscha verblijven in totaal 93 cliënten. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking, psychiatrische kwetsbaarheid en ernstige gedragsproblematiek, waardoor ze elders zijn vastgelopen en niet in een reguliere VG- of GGZ-setting kunnen wonen. Sommige van deze cliënten hebben een forensische achtergrond. In een beschermde omgeving wordt hen behandeling geboden die geïntegreerd is in het wonen, werken en recreëren. Zij krijgen daarbij intensieve begeleiding op alle levensgebieden. Bij deze organisatie is samenwerking en teamgevoel ontzettend belangrijk. Zij zijn zelf proactief en positief ingesteld en waarderen dit ook zeer in hun nieuwe collega's.

Ben jij de enthousiaste psycholoog / orthopedagoog die wij zoeken? Om aan de slag te kunnen in deze mooie organisatie heb/ben je:

  • Een Masterdiploma Orthopedagogiek of (forensische) Psychologie;
  • In staat om dankzij jouw goede gespreksvaardigheden, inzicht in de doelgroep en analytische vaardigheden een belangrijke bijdrage te leveren aan de behandeling van de cliënt;
  • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare setting als behandelaar/behandelcoördinator;
  • Kennis van het forensische werkveld is een pré;
  • Het liefst ben je per direct beschikbaar.

Heb ik jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de button. Hierna zal ik, Patty van Rooij, contact met je opnemen voor een informatief gesprek. Ben je dan nog steeds enthousiast? Dan introduceer ik je graag bij mijn opdrachtgever!
Bij vragen ben ik bereikbaar via 06-13749853 of per mail pvanrooij@startpeople.nl