Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Panel Assistent

Start People Inhouse Services - Zuivel Wageningen

Standplaats
Wageningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0044531

In Wageningen gebeurt het! Wij zijn op zoek naar een fulltime Panel Assistent voor het sensorisch smaakpanel van FrieslandCampina in Wageningen. Iedere dag werken er zo'n 320 research- en development medewerkers in het innovation centre van FrieslandCampina. Zij ontwikkelen nieuwe producten en optimaliseren bestaande producten voor o.a. de consumentenmarkt. De locatie bestaat uit meerdere labs, een innovatiekeuken, proefbakkerij en een pilot plant. Bezoekers van over de hele wereld kunnen in deze inspirerende omgeving de producten van FrieslandCampina beleven.

Het Global Sensory Development team is verantwoordelijk voor het sensorisch- en consumentenonderzoek binnen FrieslandCampina. Binnen FrieslandCampina wordt er onderzoek gedaan naar de sensorische eigenschappen van hun producten en welke producten aanslaan bij consumenten. De resultaten van deze onderzoeken worden door de researchers en developers gebruikt om producten te optimaliseren.

De producten worden na verschillende onderzoeken getest door het sensorische smaakpanel. De verschillende panels komen dagelijks bijeen om diverse producten en halffabricaten te voelen, proeven en ruiken. Hun bevindingen bespreken zij vervolgens in paneldiscussies. Om deze testen optimaal te laten verlopen is er per mei 2021 ruimte voor een Panel Assistent.

Als Panel Assistent bereid je producten voor zodat er sensorische testen afgenomen kunnen worden. Denk hierbij aan het afvullen van cups voor een test met yoghurt evenals het voorbereiden en uitdelen van samples. Daarnaast verricht je administratieve taken zoals het bijhouden van een logboek met test informatie, de urenadministratie en het labelen van ingrediënten. Uiteraard draag je samen met je collega’s de zorg voor een werkbaar 5S systeem op het lab.
Een aantal keer per week haal jij met de poolauto bij de plaatselijke supermarkten nieuwe testmaterialen op en zorgt dat deze op de juiste locatie opgeslagen worden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Je begrijpt de consequenties van handelingen en bent praktisch ingesteld. In verband met de veiligheidsvoorschriften heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. FrieslandCampina Wageningen is een locatie met een internationaal karakter, dit vraagt om enige kennis van de Engelse taal.

  • Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met voedingsmiddelen;
  • Bereid om bij uitzondering buiten reguliere kantooruren te werken;
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B;
  • Eigen vervoer (geen O.V.)

FrieslandCampina is een grote producent van zuivelproducten, een dynamisch bedrijf met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. FrieslandCampina deelt met haar 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met haar merken - ruim 30 - bereiken ze miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Het is een organisatie waar een prettige werksfeer heerst en waar ze altijd open staan voor nieuw talent. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Het sensorisch smaakpanel werkt vanuit de locatie van FrieslandCampina in Wageningen.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Wageningen.
Contract: Tijdelijke arbeidsovereenkomst 6 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband
Aantal uur: 36 uur per week
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Werktijden: 7:00u tot 18:00u
Salaris: Een uurloon tussen €15,16 en €19,35, gebaseerd op je kennis, ervaring en opleiding.
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden. FrieslandCampina beschikt over gratis parkeergelegenheid

Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.