Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Part-time Helpende nivo 2 flexpool

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0033153

Vind je het prettig om je eigen werktijden te bepalen en heb je een hart voor de zorg?

Als parttime helpende(plus) wordt je ingezet op een PG afdeling of somatiek. Je verricht verzorgende taken zoals de cliënten wassen, aankleden en naar bed brengen (ADL). Je werkt met verschillende tilliften zowel actief als passief en daarnaast begeleid je de cliënten bij het eten en drinken. Huishoudelijke taken horen ook bij je functie als Helpende (+)
Ben je op zoek naar een (bij) baan die goed te combineren is met je huidige baan of ben jij bijvoorbeeld bezig met je studie als Verleegkundige of net afgestudeerd en wil je kijken welk zorgverlening het beste bij je past? Dan is dat via deze weg zeker een mogelijkheid!

Jij hebt een echt "zorghart" en beschikt over een afgeronde opleiding Helpende Zorg of Helpende Zorg en Welzijn, niveau 2.
Als helpende ben je flexibel tav werktijden en werkzaamheden.
Je bent respectvol, kwaliteitsbewust en flexibel en hebt een goed inlevingsvermogen.
Je bent , bij voorkeur, breed beschikbaar doordeweeks en/of weekenden en onregelmatige werktijden zijn voor jou dan ook geen probleem.
Uiteraard kun je zelf aangeven wanneer je kunt en wilt werken.

Onze opdrachtgever vindt verbeteren, ontwikkelen en de ruimte voor ondernemerschap belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om trainingen te volgen. Dit mag volledig naar eigen inzicht, jij hebt de regie over je ontwikkeling. Wil je graag leren hoe je meer werkplezier krijgt, nog vitaler wordt, hoe je om kunt gaan met stress? Of wil je meer leren of teamwork, timemanagement, zelforganiserende teams, mindfullness, omgaan met agressie, zeggen waar het op staat, out of the box-denken? Jij bent aan zet.
De organisatie is gevestigd in Valkenswaard en je komt te werken op een PG afdeling.
Werken in de zorg is topsport, elke dag lever je topprestaties om bij te dragen aan zorg met ’n zachte g. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug, zodat we de energie houden om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen.
Je kunt ingezet worden op verschillende afdelingen als je dat wilt.

Als helpende flexpool geef je zelf aan wanneer je wilt werken.
Het salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen € 1.902,00 en € 2.481,00 bruto per maand obv 36 uur
Een mooie opdracht waarin je het verschil kunt maken voor de bewoners in deze moeilijke tijd.
Uren die goed te combineren zijn met je studie, gezin en/of hobby
Bij onze opdrachtgever krijg je veel verantwoordelijkheid. Zowel in de relatie tot de cliënt als in de relatie tot de organisatie. Zij zoeken de mix tussen autonomie en afhankelijkheid, tussen zelfsturing en aansturing. Daarbij zetten zij niet altijd de grote innovatieve stappen. Zij gaan liever voor kleine stappen die een fundamenteel verschil maken voor onze cliënten. Dat is voor hen zorg met ’n zachte g.