Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Part time helpende ouderenzorg

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024571

Wil je snel geld verdienen en tegelijkertijd relevante werkervaring opdoen? En wil je werken op een dynamische afdeling in een lerende organisatie? Lees dan snel verder!

We zijn voor diverse locaties in de omgeving van Breda-Roosendaal op zoek naar parttime helpende ouderenzorg voor ca. 20 uur per week.
Tot jouw takenpakket behoort het bieden van dagelijkse zorg aan bewoners en het bieden van ondersteuning bij eten en drinken, wassen en aankleden. Wanneer er iets verandert in de gezondheid en het welzijn van de bewoner, signaleer en rapporteer je dit. Je hecht veel waarde aan de wensen van bewoners je en je laat de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie houden. In een team met collega’s in de functie van helpende, verzorgende IG en verpleegkundige streef je samen naar het leveren van de beste zorg en aandacht voor de bewoners.
Je krijgt te maken met verschillende woonvormen (kleinschalig, woonzorgcentra et.c)
Op de locaties heerst een gemoedelijke sfeer en heeft elke woongroep een eigen sfeer en identiteit. Persoonlijke aandacht en individuele woon- en zorgbehoeften van bewoners staan centraal.

Jij bent in bezit van een diploma MBO helpende zorg en welzijn, óf afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde;
Jij hebt affiniteit met ouderenzorg en (stage)ervaring met het uitvoeren van dagelijkse zorgtaken.

Een screening maakt deel uit van onze selectieprocedure. Dit houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunt vragen en dat we referenties inwinnen.

Wil je werken bij een opdrachtgever waar de leefwereld van de cliënt centraal staat en je persoonlijke aandacht kunt geven? Reageer vandaag nog door je CV en motivatie te sturen.
Naast woonzorgcentra, worden verschillende vormen van met name ouderenzorg geboden, zoals somatische zorg, complexe ouderenzorg en revalidatiezorg.
De teams bestaan uit betrokken en behulpzame medewerkers en luisteren met aandacht en interesse voor de beleving van de bewoners is een belangrijke waarde binnen de organisaties. Binnen de organisaties wordt veel aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling. Doordat de organisaties verschillende vormen van zorg aanbieden, heb je mogelijkheden om op verschillende doelgroepen en afdelingen ingezet te worden en zijn er mogelijkheden om intern door te stromen. Zo kun je snel relevante werkervaring opdoen, je netwerk uitbreiden en een interessant CV opbouwen.

Wat kun jij verwachten?
Een bruto uurloon tussen de € 10,76 en € 15,32 conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 25 afhankelijk van ervaring en opleiding;
Flexibel aantal uren per week werken, waarbij je alle gewerkte uren uitbetaald krijgt;
Mogelijkheid voor flexibele werktijden waarbij je je eigen rooster kunt indelen, bijvoorbeeld werken in de avond, het weekend of vakantieperiodes;
Werken dichtbij huis;
Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening);
Gratis toegang tot Goodhabitz om leuke trainingen en cursussen te volgen.
Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via (0)76 5231430 of 5719@startpeople.nl
Start People Medi Interim is onderdeel van USG People en is een arbeidsmarktspecialist in de zorg- en welzijnssector. Vanuit onze vestiging in Tilburg zijn we verantwoordelijk voor de bemiddeling van zorgprofessionals in Noord Brabant