Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Part time Verzorgende IG

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0026514

Ben jij de "warme persoonlijkheid" die als verzorgende 3 IG de beste zorg op zich gaat nemen voor mensen in een kwetsbare tijd van hun leven? Laat het ons snel weten!
Als Verzorgende IG sta jij graag klaar voor de bewoners en hun naasten. Binnen dit verzorgingstehuis wordt je verantwoordelijk voor taken als ADL, toedienen van voeding en diverse activiteiten. Met jouw betrokkenheid en ondersteuning draag je eraan bij, dat de bewoners kunnen blijven doen wat ze gewend waren. Samen met je collega’s help je daar waar nodig. Het is wel belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet.
In jouw werk als Verzorgende IG is geen dag hetzelfde. Soms ontstaan er onvoorziene situaties en dit vraagt van jou de nodige creativiteit om in te springen en dit positief op te pakken. Maar deze flexibiliteit verwacht je ook van je collega’s en leidinggevende. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorg.
Het betreft een tijdelijke opdracht voor de maanden september en oktober (en mogelijk wat langer)

Als Verzorgende IG zet jij de bewoners binnen dit verzorgingstehuis centraal. Je brengt de nodige creativiteit mee als het gaat om de invulling van de dag. Werken op onregelmatige tijden, zoals avonden en weekenden, vind jij geen probleem.
Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde opleiding Verzorgende IG, niveau 3;
  • Kan jij op verzoek een VOG verklaring aanvragen.
    We willen graag dat jij je op je plek voelt en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij jou scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden.

Dit woonzorgcentrum is gevestigd in Breda. Het is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg en bestaat uit drie gebouwen. Bijzonder is dat de gebouwen onderling verbonden zijn door een overdekte winkelboulevard. Daarnaast is op het terrein de mooie en historische kapel en een Zorghotel te vinden.

Een part time functie voor ca 28 uur per week, mn dag- en nachtdiensten
De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (maximaal €17,65 bruto per uur) conform de CAO VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen hoe je de 28 uur het liefst zou willen inplannen

  • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw ideale werksituatie? Wij gaan graag met jou hierover in gesprek. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!
Bellen of mailen kan ook op: 076 5231430 of 5719@startpeople.nl.