Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Part-time verzorgende IG thuiszorg

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Dongen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0025452

Wil jij eraan meewerken om een nieuw project, Community Care, te laten slagen? reageer snel!
Als verzorgende IG thuiszorg vind je het belangrijk om de cliënten zorg op maat te bieden. Je bent een zelfstandige zorgverlener in hart en nieren!
Je gaat deel uitmaken van het concept Community Care. Dit is een landelijke pilot en is bedoeld voor kwetsbare ouderen in Dongen, die ondanks problemen met het geheugen, in combinatie met andere klachten en belemmerende persoonlijke omstandigheden, zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen. Het uitgangspunt van CCD is het mogelijk maken dat de cliënt met diens naaste(n) de oorspronkelijke leefwijze zoveel mogelijk voort kan zetten en hierdoor een hoge kwaliteit van leven kan bereiken. Het is een andere manier van zorgen en ondersteunen, waarbij de cliënt en diens vraag echt centraal staan.
Als verzorgende 3-IG ben je zichtbaar in de wijk en zoek je samen met cliënten naar de beste oplossingen om ze zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Samen werken jullie aan de zelfredzaamheid van jullie cliënten en kijk wat er (nog) wel kan. Je komt in verschillende situaties en hierdoor wordt er steeds iets anders van je verwacht. Dit vraagt om professionaliteit, flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als (ZZP) verzorgende IG krijg je bij onze opdrachtgever de kans om als professional jouw kwaliteiten en vaardigheden optimaal te benutten
In deze functie als verzorgende bied je aan verschillende cliënten de zorg thuis. Het betreft een part-time functie en de werktijden zijn van 07.00 - 11.00 uur.

Als verzorgende IG bied je de cliënten zorg op maat. Je bent een zorgverlener in hart en nieren en daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 3, Verzorgende IG;
Je beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg;
Je hebt een sterke affiniteit met de zorg en hebt interesse in deze manier van werken;
Je bent in staat zowel zelfstandig, als in teamverband te werken.
Je bent zeer flexibel en wilt samen met ons CCD meer inhoud geven;
Je komt goed tot je recht in een klein en informeel team;
Je bent een verbinder, die innovatief denkt én handelt;
En last but not least, je hebt gevoel voor humor.
Mocht je op basis van ZZP ingezet willen worden dan nodigen we je ook zeker uit om te reageren!

Kleinschalige zorgorganisatie die voorop loopt in de ouderenzorg met de landelijke pilot Community Care .
Comunity Care is bedoeld voor kwetsbare ouderen die ondanks problemen met het geheugen, in combinatie met andere klachten en belemmerende persoonlijke omstandigheden, zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen. Het uitgangspunt is het mogelijk maken dat de cliënt met diens naaste(n) de oorspronkelijke leefwijze zoveel mogelijk voort kan zetten en hierdoor een hoge kwaliteit van leven kan bereiken.
Deze organisatie is makkelijk bereikbaar vanuit Tilburg en Breda

Het betreft een opdracht voor minimaal 16 uur en maximaal 28 uur in de week.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).: De functie van verzorgende IG valt binnen deze schaal €2.007,97 bruto per maand - € 2.762,00 bruto per maand.
Je komt te werken binnen een kleinschalige zorgorganisatie met een prettige manier van werken en ruimte voor persoonlijke aandacht