Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Part-time Verzorgende IG ZZP

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Oss
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012543

Wil jij als ZZP-er ingezet worden op een part-time opdracht in Veghel voor 20-24 uur week?
Voor de periode van 1 septmeber 2020 tot en met 30 april 2021 zijn we op zoek naar een ZZPer die flexibel inzetbaar is (geen nachtdiensten)
Het betreft een parttime uitdagende opdracht in de ouderenzorg in Veghel.

Samen met een aantal collega verzorgenden ga je zelfstandig aan het werk op 2 PG afdelingen. Op deze afdeling is het belangrijk dat de bewoners
weten en voelen dat je er voor hun bent. Je biedt de nodige zorg maar een sociaal praatje en een grapje op zijn tijd zijn zeker zo belangrijk.
Jij zet je in om de zorg en het welbehagen van de bwoners naar een hoger nivo te tillen!

Wat verwachten wij van jou als Verzorgende IG?
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
Je kunt een VOG overleggen die niet meer dan 3 maanden oud is.
Je bent bekwaam en bevoegd voor de handelingen die verwacht worden van een VIG nivo 3
Je hebt een positieve- en enthousiaste instelling en je brengt dit over aan bewoners en collegaa's

Je gaat werken op de locatie in Veghel. Door de vele bezoekers is er constant een grote dynamiek in het gebouw. Zij komen voor bijvoorbeeld een dagactiviteit of bezoeken ons sfeervolle restaurant voor een warme maaltijd.

Het tarief voor een ZZPer bedraagt € 42,00 per uur
Wij bieden jouw een leuke tijdelijke opdracht voor 20-24 uur per week voor een periode van ca. 8 maanden. We nodigen je ook uit te reageren als je voor een kortere periode ingezet wilt worden.
Je komt te werken in een omgeving binnen de ouderenzorg waar je nog niet eerder hebt gewerkt.
Heb je twijfels of nog vragen, laat het ons weten dan maken wij graag tijd vrij voor een kop koffie om al je vragen te beantwoorden!

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie als Verzorgende IG? Grijp dan nu je kans en reageer vandaag nog door je cv en motivatie naar ons te sturen. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5719@startpeople.nl of 076-5231430.