Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime aan de slag als Heftruckchauffeur bij FrieslandCampina?

Start People Inhouse Services - Zuivel Workum

Standplaats
Workum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
2020000364

Voor het kaaspakhuis van FrieslandCampina Workum zijn wij op zoek naar parttime heftruckchauffeurs. Ben jij woonachtig in de omgeving van Sneek, Drachten, Bolsward, Heerenveen of Leeuwarden en op zoek naar een super toffe baan? Reageer dan direct!

Als heftruckchauffeur in het kaaspakhuis heb jij een belangrijke rol in het logistieke proces en ben jij de basis van een veilig magazijn.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het bevoorraden van behandellijnen.
  • Het bedienen van kaas behandellijnen.
  • Het uitvoeren van controles.
  • Het registreren van controles.
  • Het onderhouden van administratieve goederenbeweging.
  • Het verhelpen van diverse storingen in de behandellijn.
  • Het reinigen van diverse afdelingen.

Een positief ingestelde medewerker die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Werkinstructies en procedures volg je snel en stipt op. Jij werkt graag samen met een team om gezamenlijke doelstellingen te bereiken, maar vindt het ook prettig om zelfstandig te werken. Hierin ben je ervan bewust dat jouw aanwezigheid en inzet een belangrijke bijdrage leveren.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Ben je in bezit van een geldig heftruckcertificaat.

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken.

Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. Op de productielocatie van FrieslandCampina in Workum wordt kaas gemaakt. Heb jij gedurende jouw vakantie een keer een Goudse Kaas, Edammer of Maasdammer gekocht? Dan bestaat er een grote kans dat deze producten uit een van de kaasfabrieken van FrieslandCampina komt.

De productielocatie van FrieslandCampina in Workum is de grootste kaasproductielocatie van Noordwest-Europa. De kaas wordt in de kaasmakerij gemaakt. Na een kort verblijf en behandeling in het geautomatiseerde kaaspakhuis, wordt de kaas afgeleverd aan interne en externe klanten.

Werken bij FrieslandCampina is werken bij een inspirerende en betrouwbare organisatie die zorgt voor een goede en veilige werk omgeving.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Workum.

Contract: Tijdelijk dienstverband, arbeidsovereenkomst voor 3 maanden. Bij goed functioneren kans op verlenging.
Aantal uur: Fulltime , Parttime , Flexibel
Werktijden: 24/7 5-ploegendienst / 2-ploegendienst.
Flexibele werktijden: Ja. Diensttijden: 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00
Salaris: Tussen €13,79 en €14,48 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,43 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.
Opleiding: Goodhabitz

Voldoe jij aan de criteria en help jij mee om de ambities van FrieslandCampina waar te maken? Klik dan snel op solliciteren!

Deze vacature staat open voor zowel mannen als vrouwen.