Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Administratief Medewerker Weegbrug

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Weurt
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0006799

Ben jij voor langere tijd parttime beschikbaar voor werk tussen 18.00 en 22.00? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van weegbrugwerkzaamheden. Dit betekent dat je chauffeurs begeleidt bij het wegen, de juiste documentatie verzorgt en dit administratief verwerkt.

Je hebt per direct parttime beschikbaar voor 3 avonden per week (maandag tot en met vrijdag) tussen 18.00-22.00. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kunt goed met de PC werken. Ook als je student bent en bijvoorbeeld het komend half jaar beschikbaar bent zien we graag jouw reactie tegemoet!
Daarnaast ben je flexibel ingesteld, proactief, communicatief vaardig en een teamplayer.

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van papierrecycling en heeft hierdoor een brede expertise op het gebied van inzameling, bewerking en verkoop van alle mogelijke papierstromen. De werklocatie is Nijmegen (Weurt).

Een parttime functie voor 12 uur per week (3 avonden per week van maandag tot en met vrijdag van 18.00 - 22.00). De salarisindicatie bedraagt € 1922 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!