Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Administratief Medewerker Weegbrug

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Weurt
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0006799

Ben jij voor langere tijd parttime beschikbaar voor werk tussen 18.00 en 22.00? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van weegbrugwerkzaamheden. Dit betekent dat je chauffeurs begeleidt bij het wegen, de juiste documentatie verzorgt en dit administratief verwerkt.

Je hebt per direct parttime beschikbaar voor 3 avonden per week (maandag tot en met vrijdag) tussen 18.00-22.00. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kunt goed met de PC werken. Ook als je student bent en bijvoorbeeld het komend half jaar beschikbaar bent zien we graag jouw reactie tegemoet!
Daarnaast ben je flexibel ingesteld, proactief, communicatief vaardig en een teamplayer.

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van papierrecycling en heeft hierdoor een brede expertise op het gebied van inzameling, bewerking en verkoop van alle mogelijke papierstromen. De werklocatie is Nijmegen (Weurt).

Een parttime functie voor 12 uur per week (3 avonden per week van maandag tot en met vrijdag van 18.00 - 22.00). De salarisindicatie bedraagt € 1922 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van leeftijd en ervaring. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!