4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime baliemedewerker GVB

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0006023

Ben jij een uitstekende front office medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sta jij graag dagelijks in contact met reizigers? Lijkt het je daarnaast een uitdaging om de reizigers in Amsterdam te helpen en te adviseren over het openbaar vervoer van het GVB? Lees dan nu snel verder voor de volledige functieomschrijving.

Hoe ziet jouw dag als baliemedewerker bij het GVb eruit?

in de ochtend open je samen met je collega de balie van het GVB. Al snel staan de eerste reizigers klaar om geholpen te worden. De eerste reiziger heeft een vraag over een te nemen route naar zijn locatie. Je geeft de reiziger een duidelijke uitleg en wat tips om de locatie zo snel mogelijk en prettig te bereiken. De reiziger is goed geholpen en kan op weg. De volgende reiziger heeft een zeer belangrijke afspraak en weet niet hoe ze hier moet komen. Je geeft haar duidelijk advies en verkoopt haar meteen de juiste kaart. Daarna staat de volgende reiziger klaar! De dag vliegt voorbij.

In deze uitdagende functie sta jij als baliemedewrker de reiziger in Amsterdam dagelijks te woord met een glimlach. Jouw taken zijn:

 • het verstekken van correcte reisinformatie
 • het geven van informatie en advies over de dienstverlening van het GVB
 • het verkopen van ov-producten en deze correct noteren in het systeem
 • het geven van informatievoorziening over de stad!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je beschikt over recente en relevante front-office ervaring
 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en ook beheer je de Engelste taal goed. Dit omdat je in deze functie in contact staat met de
  toeristen van de stad
 • je bent zeer flexibel inzetbaar en beschikt over een ruime beschikbaarheid
 • Je bent zeer klantgericht en staat de reiziger met een glimlach te woord

De afdeling waar je komt te werken maakt deel uit van de afdeling Verkoop en Service en functioneert als eerste aanspreekpunt voor de reizigers van het openbaar vervoer in Amsterdam! Er zijn namelijk vier locaties namelijk Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal en Bijlmer Arena. Je bent in deze functie werkzaam op alle locaties!

Wij bieden een zeer uitdagende functie en prettige werkplek voor onbepaalde tijd,. In deze functie ben je tenminste voor 24 uur per week beschikbaar. Je werkt in deze functie via Start People bij het GVB. Bij goed presteren kan je voor een langere onbepaalde tijd blijven. Je werkt in deze functie flexibel en beschikt over een ruime beschikbaarheid. Je werkt dienstne van 4,6,7 of 8 uur. De werkdagen van deze functie liggen van maandag tot en met zondag. Tot slot bedraagt het bruto uursalaris € 12,62 bruto per uur exclusief toeslagen.

Heb je interesse? Reageer snel!
De start van de functie ligt op 19 november.