Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime begeleider vakantieperiode

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0020309

Ben jij deze vakantieperiode op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als begeleider in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als begeleider in de gehandicaptenzorg ga je cliënten begeleiden op Intensieve Begeleidingsgroepen (IBG). Dit houdt in dat je cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag gaat begeleiden. Je kunt de cliënten ondersteunen door hen een gestructureerde en veilige leefomgeving te bieden. Het is belangrijk dat de cliënten jou kunnen vertrouwen en dat je een band met de cliënten probeert op te bouwen. Eén van jouw taken als begeleider is het verzorgen van een zinvolle dagindeling. Hierbij kun je denken aan samen de tafel dekken en deze na het eten weer af te ruimen of om samen te koken voor de andere cliënten. Maar ook activiteiten zoals samen spelletjes spelen of een gezamenlijke wandeling maken behoren tot de activiteiten die jullie op een dag kunnen doen.

Je begeleidt samen met jouw collega ongeveer 6 tot 8 cliënten. Deze cliënten hebben niet allemaal dezelfde zorgvraag, maar jij weet flexibel en creatief om te gaan met de verschillende zorgvragen, zodat iedere cliënt de goede begeleiding krijgt.

Je bent een enthousiaste begeleider, die stevig in de schoenen staat en die zich niet snel van de wijs laat brengen.

Daarnaast heb je:

  • Een minimaal afgeronde mbo-niveau 3 of 4 opleiding in de zorg;
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Al eens een weerbaarheidstraining gevolgd of ben je bereid om deze kosteloos via ons te volgen.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de procedure.

Je gaat aan de slag als begeleider in de gehandicaptenzorg voor een grote zorgorganisatie in Friesland. Op de locaties in Beetsterzwaag en Drachten zul jij het meest te vinden zijn. Doordat je op verschillende locaties komt te werken zul je een brede werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg. Aan de hand van jouw beschikbaarheid, voorkeuren en reisbereidheid zullen we kijken welke diensten het beste bij jouw passen.

Wij bieden:

  • Een tijdelijk dienstverband vanaf Juni met een flexibel aantal uren;
  • Een parttime contract;
  • Een salaris op basis van de CAO gehandicaptenzorg, FWG 30. Met een minimum van €1707 en een maximum van €2546;
  • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekend en nachten;
  • Een reiskostenvergoeding op basis van de CAO gehandicaptenzorg;
  • Toegang tot meer dan 100 gratis trainingen via GoodHabitz om jezelf te ontwikkelen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van gratis bijscholing zoals een medicatie- of tilliftcursus of een weerbaarheidstraining.

Als je verder nog vragen hebt bel dan gerust naar 088-8379940. Of mail naar 5708@startpeople.nl
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatie button!

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.