Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime bezorger Thuisbezorgd.nl

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
6498004510

Kom werken als koerier bij Thuisbezorgd.nl. Vindt je het leuk om als bezorger aan de slag te gaan binnen de horeca en/of catering? Zie jij jezelf werken als bezorger? Lees dan snel verder!

Krijg jij energie als bezorger? Wil jij parttime of fulltime aan de slag als (fiets) koerier?

Hoe ziet een dag eruit als (fiets) bezorger?

Voordat je je shift begint ben je ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig bij de loods waar je je aanmeld bij de balie. Je kletst nog even wat bij met collega's, neemt nog wat te drinken en trekt je uitrusting aan, het is tijd om te fietsen! In . Je zet 2 apps aan die je hebt gedownload op je smartphone waarbij de ene app de bestellingen van restaurants op binnen stromen en met de andere app houdt je contact met je collega’s en de loods. Op je E-bike fiets je vervolgens lekker snel naar het desbetreffende restaurant waar je je aanmeld om de bestelling te ontvangen. Terwijl je aan het wachten bent zoek je alvast de snelste route naar de klant. Eenmaal de bestelling ontvangen, klik je via de app op ‘opgehaald’ en springt weer op je snelle E-bike. Op een veilige manier bezorg je de bestelling door de straten van Amsterdam. Hoe leuk is dat!? Je belt aan, achter de deur wacht een hongerige klant. Deze klant is dan ook extra blij als je de heerlijke maaltijd op tijd bezorgd! Met jouw oprechte glimlach wens je de klant ‘eet smakelijk’!! Op deze manier heb je voor de perfecte beleving gezorgd van Thuisbezorgd.nl. En de fooi? Die is volledig voor jou! Op naar de volgende bestelling.

We zijn op zoek naar enthousiaste fietsbezorgers die fulltime/parttime flexibel inzetbaar zijn.
Verder:

 • Je bent in het bezit van een smartphone
 • Je bent van nature gastvrij en verrast al onze klanten met een warme glimlach!
 • Je houdt enorm van fietsen en in de buitenlucht zijn
 • Je bent bekend in Amsterdam en altijd op zoek naar de snelste route (je kunt indien nodig de weg op je mobiel vinden via ‘offline google maps’ om je mb’s te sparen)
 • Je bent flexibel inzetbaar, waarvan minimaal 1 weekend- en 1 avonddienst.
 • Goede beheersing van Nederlands of Engelse Taal.

Thuisbezorgd is een Nederlands onderdeel van Takeaway.com die in meerdere landen binnen Europa over een online platform beschikken die mensen thuis van maaltijden voorziet van de lekkerste restaurants!

 • Een gezellige en informele werksfveer
 • Volledige uitrusting en eersteklas e-bike van thuisbezorgd.nl
 • Elke werkdag volop in beweging en genieten van de buitenlucht
 • Fietsen door de straten van Amsterdam, binnen de grachten!
 • Je kunt je eigen tijd en uren zelf indelen door middel van een applicatie.
 • Er is constante ondersteuning van jouw Hub coördinator en zo zorgen jullie voor de beste werkervaring
 • De werktijden zijn van 11.00 tot 23.00. Verdeeld over 3, zelf in te verdelen shiften van 4 uur per shift.
 • De mogelijkheid om de functie Part time of Full time te vervullen.
 • Een leuk salaris van €9.86 bruto per uur, maakt €1700 bruto per maand en na 2 maanden voor €10,- bruto per uur, maakt €1730 bruto per maand (exclusief vakantiegeld en op basis van 40 uur per week).
 • De fooi is altijd voor jezelf!

Is jouw interesse gewekt en kun jij jezelf helemaal vinden in deze vacature?
Aarzel dan niet en reageer dan nu, dan maken wij graag kennis met jou. Wie weet kan je volgende week al beginnen met je nieuwe baan als fietsbezorger!