Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Bibliotheek medewerker

Start People Spijkenisse

Standplaats
Spijkenisse
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0023544

Als bibliotheek medewerker zorg je dat alle ingeleverde boeken op de juiste plaatsen worden teruggezet. De functie is voor ongeveer 4 tot 10 uur in de week. Denk hierbij aan een leuk vakantiewerk met uitzicht op een langere periode.

Heb je interesse in een extra zakcentje? Vind je het leuk om in een bibliotheek te werken met je leeftijdsgenoten? Ben je naast je studie in de avonden wat uurtjes beschikbaar?

Lees dan snel verder!

Jij bent het gezicht van de bibliotheek. Je helpt mensen met de juiste keuzes maken voor leuke boeken, maakt een praatje met de bezoekers bij de bar en zorg je dat alles spik en span is. Jij bent niet vies van wat rondjes en trappen lopen want deze bibliotheek is erg groot.

  • Woon jij in de omgeving van Spijkenisse of Rotterdam?
  • Wil je graag een extra centje verdienen met vakantiewerk?
  • Wil jij werken in een van de mooiste bibliotheken ter wereld?

Dit is een van de mooiste bibliotheken ter wereld. Ze hebben hier ook een award voor gekregen. Het is gevestigd in Spijkenisse en erg goed te bereiken. De bibliotheek biedt verschillende mogelijkheden en heeft veel verschillende activiteiten binnen het gebouw.

Bij een nieuwe en uitdagende werkplek horen natuurlijk ook passende voorwaarden. Hieronder staat kort benoemd op welke voorwaarden jij recht hebt:

Een leuke salaris die je wekelijks betaald krijgt;
8,33% vakantiegeld wat je over elk gewerkt uur opbouwt;
10% vakantie uren opbouw.
Gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en opleidingen die je op elk gewenst moment kan volgen!