Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime bode

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0038639

Voor de Centrale Raad van Beroep in Utrecht zijn wij op zoek naar een parttime bode voor 24 tot 32 uur in de week.

Wat doet een bode bij de de Centrale Raad van Beroep?

  • Begeleidt zittingen door het in gereedheid brengen van de zittingszalen (inclusief het controleren van technische faciliteiten alsmede zo mogelijk het verhelpen van kleine storingen) en andere ruimtes waar zittingen, comparities worden gehouden.
  • Zorgt er voor dat partijen, getuigen, tolken e.d. in de juiste wachtruimte plaatsnemen en tijdig aanwezig zijn ter zitting.
  • Fungeert als tussenpersoon tussen ZM en partijen (o.a. bij het overhandigen van stukken, het uitvoeren van opdrachten zoals het opvragen van stukken ter griffie, het fotokopiëren het verstrekken van informatie en/of het begeleiden van justitiabelen, informatie verstrekken aan de rechter etc.).
  • Controleert aan de hand van rollijsten de aanwezigen en roept partijen, raadslieden, getuigen, tolken e.d. op.
  • Handhaaft orde en rust in de zittingszalen en wachtruimtes en roept zo nodig assistentie op.
  • Zorgt mede voor planning en roosterindeling van de personele capaciteit van de bodedienst en verzorgt in voorkomende gevallen andere facilitaire werkzaamheden zoals postverzorging en –distributie, reproductie van stukken en het draaien van telefoondiensten.

Zoals je hierboven leest ben je inzetbaar voor verschillende werkzaamheden. Hierom verwachten wij een flexibele houding van de toekomstige werknemer. Gemiddeld bedraagt de werktijd 20 uur/week, maar dat kan op basis van een rooster afwijken. De werktijd bedraagt minimaal 4 uur en maximaal 10 uur per werkdag.
Jij bent een echte aanpakker die graag bezig blijft en het liefste heb je recente ervaring in een dergelijke functie.

De Centrale Raad van Beroep is een van de vier hoogste bestuursrechters die Nederland kent. De andere drie zijn de Hoge Raad, de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en het College van Beroep voor het bedrijfsleven. De Centrale Raad van Beroep oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, de sociale voorzieningen en ambtenarenzaken.

Daarnaast is de Centrale Raad van Beroep rechter in eerste en enige aanleg in geschillen over de uitvoering van wetten voor oorlogs- en vervolgingsgetroffenen en voor beroepen van rechterlijke ambtenaren.

  • Een parttime functie voor 24 tot 32 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris € 2.005,36 op basis van 36 uur.
  • Een tijdelijk dienstverband van 3 maanden met optie tot verlenging
  • De mogelijkheid om vele cursussen en trainingen te volgen via ons online platform.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer direct!