Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime chauffeur Haakarm C rijbewijs

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047734

Op zoek naar een flexibele job? Wij zoeken een chauffeur Haakarm met rijbewijs C voor onze opdrachtgever in Heerlen! Jij weet jouw tonnen wegende wagen zo neer te zetten dat je in 1 keer die container aanhaakt! ! En dan ook nog eens bij een werkgever die wel de tijd neemt voor jou en samen jouw toekomst bekijkt. We zijn nog op zoek naar superscherpe Chauffeur Haakarm. Ben jij dat?
Werkzaamheden betreffen voornamelijk het brengen en halen van containers van en en naar de milieuparken.
Met jouw Haakarm ‘gooi’ je containers veilig en verantwoord af en haal je ze op, aangezien dit weinig op dezelfde locatie is, is het ook echt een lekker afwisselende job!
Je werktijden zijn van 8 tot 17. Het betreft een oproep job, waarbij je werkdagen kunnen wisselend van 1 dag in de week tot 5 dagen. Je kan dus zowel parttime als ook een full time week actief zijn.

Je bent in bezit van C rijbewijs
Daarnaast heb je je Code95 en een bestuurderskaart
Bezit je ook je E rijbewijs? Dat wordt als positief ervaren.
Al haakarm ervaring? Dat is een pré
Je woont in de regio van Heerlen
Je beheerst goed de Nederlandse taal
Je houdt van aanpakken en vindt flexibele werktijden geen probleem.

De sollicitatie procedure gaat als volgt:

  • Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
  • Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd op de vestiging bij Start People Transport.
  • Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Zij verzorgen de milieu parken voor diverse gemeenten. Dit geldt ook voor straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Daarnaast geven zij advies aan gemeenten voor wat betreft hun afvalbeleid. Zij vinden de dienstverlening richting naar hun klanten zeer belangrijk. .

Wij bieden een leuke afwisselende functie in de buitenlucht met werktijden tussen 08.00 en 17.00 uur Het salaris is €14,63 bruto per uur. En voor uren welke je op zaterdag werkt een toeslag van 40%
Bij goed functioneren zijn er toekomstmogelijkheden voor een vast contract bij het bedrijf.
Waar wacht je nog op? Solliciteer nu