4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Customerservice medewerker bij CZ

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
2180005414

Als gedreven klantenadviseur bij de Politie Zorgpolis (PZP) neem jij geen genoegen met een klanttevredenheidsscore onder de 8+. Je informeert en adviseert onze verzekerden via de telefoon over vergoedingen, procedures en premiebetaling. Je zorgt ervoor dat alle verzekerden persoonlijk en op maat gemaakt advies krijgen. In de functie van klantenadviseur kun je de meest uiteenlopende reacties verwachten. Het is daarom van belang dat je in staat bent snel te schakelen. Daarbij weet jij de klantvraag te vertalen binnen de systemen en procedures. Voor de functie zijn wij opzoek naar Parttime medewerkers voor minimaal 24 uur die flexibel kunnen werken.

De startdatums zijn 30 september en 21 oktober 2019.

 • Je hebt ervaring met klantcontact;
 • Je staat klanten graag telefonisch te woord over verschillende verzekeringen;
 • Je bent resultaat- en servicegericht;
 • Je haalt graag iedere dag weer het beste uit jezelf;
 • Je staat open voor feedback;
 • Je bent communicatief vaardig, gedisciplineerd en oplossingsgericht;
 • Je kan je goed inleven in de klant;
 • Je gaat analytisch te werk;
 • Je hebt een diploma op minimaal mbo niveau 4;

Daarnaast kun je schakelen tussen verschillende computersystemen en efficiënt zoeken op internet. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Voor het uitoefenen van deze functie is een certificaat WFT Zorg handig reeds in het bezit te hebben. Start People draagt er zorg voor dat jij dit certificaat kunt behalen. Daarnaast dien je een geheimhoudingsverklaring te tekenen en een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Je bent minimaal 3 dagen per week flexibel inzetbaar (Parttime 24 uur) van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-19.00 uur. vanaf 1 november ben je minimaal 3 dagen per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-21.00 uur en op zaterdagen tussen 10:00 en 14:00 uur. Belangrijk is dat je een bij het werken van 24 uur een aantal weken in overleg meer beschikbaar bent (Fulltime 34 uur). Het betreft week 42, 46, 52 en week 1. De opleiding (eerste 2 weken) neemt ook 34 uur (4 x 8,5 uur) in beslag.

Het sollicitatieproces wordt in een telefonische intake aan je toegelicht.

CZ gelooft dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunnen klanten altijd op CZ rekenen. Want naast ruime keuze in zorgverzekeringen, biedt CZ ook de beste persoonlijke service. Mede daarom is CZ Groep al ruim 85 jaar een specialist in het verzekeren van zorg. Voor ruim 2,7 miljoen klanten!

De Politie Zorgpolis van CZ Zorgverzekeringen is de grootste collectiviteit van Nederland. Dagelijks staan de medewerkers van de Unit PZP klaar voor ongeveer 145.000 verzekerden. Drie teams (Declaraties, Medische beoordelingen en Accountteam) werken nauw samen om de verzekerden optimaal van dienst te zijn. Belangrijk daarbij is dat onze dienstverlening persoonlijk, gemakkelijk, foutloos en de klant steeds een stap voor is. De nauwe samenwerking heeft ervoor gezorgd dat er een hechte afdeling is ontstaan, waar aandacht voor elkaar erg belangrijk is.

Een dynamische en uitdagende werkomgeving;

 • De mogelijkheid om de benodigde WFT-certificaten te halen;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Bij goed functioneren zicht op onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris van € 13,17 bruto per uur;
 • Volledige vergoeding voor reizen met openbaar vervoer en een tegemoetkoming in reiskosten voor de auto.
 • Werkplek in hartje Tilburg
 • Trainingen in Goodhabitz