Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Helpende

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Roosendaal
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0048242

Vind je het fijn om iets voor iemand anders te kunnen betekenen? Wil je graag meehelpen om een glimlach op de gezichten van de bewoners te bezorgen? Lees dan eens verder en solliciteer snel op deze vacature van helpende niveau 2.

Werken in de ouderzorg vraagt om geduld en een groot hart, daarom ben jij als helpende goud waard in de ouderenzorg. Je helpt de bewoners met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL): wassen, aankleden, eten en drinken en besteedt aandacht aan het welzijn van de bewoners. Elke dag weer, geef jij als helpende kleur aan het leven van de bewoners.

Wat verwachten wij van jou als helpende zorg en welzijn?

  • Je hebt het diploma Helpende Zorg & Welzijn, niveau 2;
  • Je bent geduldig, tactvol en hulpvaardig;
  • Samenwerken gaat je goed af en staat ook in je eentje je mannetje;
  • Je hebt kennis en ervaring met huishoudelijke en verzorgende werkzaamheden.

Deze organisatie is gevestigd in Roosendaal (en omgeving). Makkelijk bereikbaar vanuit Breda en Bergen op Zoom
Er heerst een informele werksfeer en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Helpende verdien je maximaal € 2.481,30 per maand bij een 36-urige werkweek en ontvang je een reiskostenvergoeding. Dit is conform de CAO VVT, FWG 25. Wij bieden je een tijdelijk dienstverband aan met kans op verlenging. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen. Wij helpen je ook graag aan je persoonlijke ontwikkeling, daarom krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen!

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 088-0045810 of per mail mediinterimbrabant@startpeople.nl.