4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Helpende gehandicaptenzorg

Start People Medi Interim PU Purmerend

Standplaats
Purmerend
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7299000567

Werken als helpende op een dynamische en veelzijdige woonlocatie in Purmerend waar je deskundigheid en creativiteit goed kwijt kunt? En wil je je eigen agenda beheren? Lees dan snel verder.

Je gaat werken op een woonlocatie in Purmerend voor cliënten met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. De locatie bestaat uit appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en er is een algemene ruimte waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten. De werkzaamheden bestaan uit zowel het begeleiden als het ondersteunen bij de persoonlijke verzorging en het verrichten van ADL-taken. Op de locatie is een overzichtelijk dagprogramma aanwezig, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

In je rol als helpende ben je energiek en betrokken en ondersteun je de cliënten om een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Je werkt op een kleinschalige locatie waar je stem gehoord wordt en het verspreiden van goede ideeën en werkwijzen gewaardeerd wordt.

Voor de functie van Helpende vragen wij:

 • een diploma op MBO niveau 2 helpende zorg en welzijn;
 • affiniteit met cliënten met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel;
 • ervaring met het verrichten van ADL-taken;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Onze opdrachtgever heeft zowel woon- als dagbestedingslocaties waar verschillende vormen van zorg geleverd worden voor verschillende doelgroepen, zoals cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of ouderen met een verstandelijke beperking.

Onze locatie in Purmerend is een gezellige woonlocatie met een huiselijke sfeer. De wensen en behoeften van de cliënt staan centraal bij de begeleiding en zorg. Overdag wordt er gekookt door de kok en kun je in de ochtend, middag en avond een maaltijd nuttigen.

Je maakt deel uit van een team waarin collega’s net zo energiek zijn als jij! In deze betrokken en groeiende organisatie heb je alle ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

 • salariëring conform cao VGN schaal 25 (tussen de € 1.676,00 en € 2.413,00 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • tijdelijk dienstverband voor 6 maanden, het aantal uren is bespreekbaar tot 28 uur per week (afhankelijk van flexibiliteit en beschikbaarheid);
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden, zoals een training tillen en verplaatsen, wondzorg en verpleegtechnische handelingen;
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie wordt contact met je opgenomen voor een eerste kennismaking. Bij een positief gesprek wordt je uitgenodigd op de vestiging in Purmerend voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie samen gaan kijken of de functie waarop jij hebt gesolliciteerd goed aansluit op jouw wensen. Verder bespreken we andere vacatures die we open hebben staan in Noord-Holland, zodat je een goed beeld krijgt welke vacatures er momenteel zijn en welke vervolgstap jij kan maken in jouw carrière. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Je wordt begeleid door een vaste contactpersoon tijdens jouw dienstverband.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button!
Mocht je nog vragen hebben over deze vacature dan kan je contact opnemen via 5740@startpeople.nl of 0299-434645.