Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Helpende ouderenzorg flexpool

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024598

Wordt jij er blij van als je oudere mensen een fijne dag kunt bezorgen? Vind jij het leuk om ze aan het lachen te maken en lekker veel aandacht te geven? Vind jij het daarnaast ook waardevol om een belangrijke rol te vervullen in het dagelijkse leven van jouw cliënten, dan zoeken wij jou!

Jouw werkzaamheden als helpende zijn gevarieerd en lekker afwisselend. Natuurlijk richt jij je op de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL) van de bewoners. Je helpt bijvoorbeeld bij de ochtendroutine zodat de bewoners fijn aan hun dag beginnen. In de middag help je bij het eten en je doet een spelletje als dat zo uitkomt. Ook draai jij je hand niet om voor de huishoudelijke werkzaamheden die gedurende de dag gedaan moeten worden. Tijdens een late dienst zorg je ervoor dat de maaltijd goed verloopt en zorg je ervoor dat de bewoners op een fijne en gezellige manier de dag kunnen afsluiten. Ook ondersteun je bij het klaarmaken voor de nacht. Hierbij hou je altijd rekening met de wensen en behoeften van jouw cliënten.

Als je gaat werken via onze flexpool wordt je ingezet op diensten die passen bij jouw beschikbaarheid. Dus alleen maar werken op de momenten die jou uitkomen! De instellingen met wie wij samenwerken zitten onder andere in Arnhem, Nijmegen en omgeving.

 • Je hebt de opleiding tot helpende afgerond en bent in het bezit van het diploma diploma Helpende zorg niveau 2.
 • Je hebt ervaring met de huishoudelijke taken die in een instelling voorkomen.
 • Je hebt ervaring met ADL en bij voorkeur ook met tilliften.
 • Als je in het bezit bent van een rijbewijs vergroot dat het aantal diensten waarop je kan worden ingezet.
 • Je bent lief en behulpzaam.
 • Je bent prettig in de omgang. Ook met de vrijwilligers, de collega's en de belangrijke mensen in het leven van jouw cliënten.

Werken via onze pool biedt kansen voor iedereen want je geeft namelijk je eigen beschikbaarheid door via ons planprogramma. Als er dan diensten bij ons aangevraagd worden die aansluiten bij wat jij wilt, nemen wij contact met jou op om deze te bespreken. Dit betekent dus dat jij flexibel kan werken op basis van jouw mogelijkheden, optimale vrijheid dus!
Werken via onze flexpool kan je perfect combineren met jouw privé situatie of andere baan.
Er zijn verschillende afdelingen waar somatische en/ of psychogeriatrische zorg geboden wordt. Daarnaast zijn er ook diverse locaties voor kleinschalig wonen waar cliënten wonen met dementie. Jij mag aangeven met welke doelgroep jij het liefst werkt!

Zie jij jezelf al op deze flexibele manier lekker je gewenste uren maken reageer dan snel. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en als je opleiding en werkervaring voldoende aansluit plannen we een kennismakingsgesprek in.

 • Een salaris conform cao VVT schaal 25 (tussen de € 1808,83 en € 2481,30 op basis van een 36-urige werkweek) De inschaling bepalen we aan de hand van jouw opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt van ons een tijdelijk part-time dienstverband en als de samenwerking goed bevalt dan is er zeker mogelijkheid tot verlening.
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen.
 • Je reiskosten vergoeden we conform de cao VVT.
 • Ook bieden wij veel scholingsmogelijkheden om jouw handelingen op peil te houden of uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een medicatietraining, of een training over het gebruik van verschillende tilliften.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!