4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Helpende Plus of Verzorgende C (20u p/w)

Start People Medi Interim PU Purmerend

Standplaats
Zaandam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7299000368

Wij zijn op zoek naar een parttime Helpende Plus of Verzorgende C ter versterking van onze flexpool in omgeving Zaandam!

Ben je op zoek naar tijdelijk werk of een bijbaan, vakantiewerk en/of weekendwerk? En wil je flexibel werken op basis van jouw beschikbaarheid en zelf je rooster bepalen? Dan is onze flexpool ideaal!

Als Helpende Plus of Verzorgende C ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van cliënten bij onze opdrachtgevers in de ouderenzorg, thuiszorg en/of gehandicaptenzorg. Binnen de ouderenzorg hebben we verschillende afdelingen waar somatische en/of psychogeriatrische zorg geleverd wordt en hebben we diverse locaties voor kleinschalig wonen waar cliënten met dementie wonen. Voor de thuiszorg hebben we mogelijkheden om in aanleunwoningen te werken of kleine postcodegebieden waarbij je op de fiets de wijk in gaat. In de gehandicaptenzorg hebben we verschillende woonlocaties.

De werkwijze is als volgt: na de inschrijving geef je in het plansysteem je beschikbaarheid door. Zodra bij ons diensten binnen komen, nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. Jij besluit dan of je de dienst wel of niet wilt aannemen. Zo bepaal je dus altijd je eigen rooster!

Veel van onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • in bezit van een diploma helpende niveau 2 (of vergelijkbaar) aangevuld met certificaat medicatietoediening of diploma Verzorgende C;
  • aantoonbare afronding van minimaal het tweede jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde waarbij het onderdeel medicatietoediening zowel theoretisch als praktisch getoetst is.

Voor medicatie toe te mogen dienen is het noodzakelijk dat je beschikt over recente, relevante en aantoonbare werkervaring van niet langer dan 2 jaar geleden.

Al meer dan veertig jaar is Start People Medi Interim specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Dagelijks zetten wij ons vol energie, toewijding en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als relatiebouwer, matchmaker en specialist voor opdrachtgevers en professionals in de zorg- en welzijnssector. Van verpleegkundige tot laborant en van helpende tot groepsleider in de gehandicaptenzorg.

Vanuit ons landelijke netwerk bieden we alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op gebied van human resources. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen.

Momenteel zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers voor onze opdrachtgevers. Wil je meer inzicht krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière? Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 30 (tussen de € 1747,66 en € 2468,58 op basis van een 36-urige werkweek) of VGN (gehandicaptenzorg) schaal 30 (tussen de € 1699 en € 2533 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
  • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
  • mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
  • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • pensioenregeling;
  • reiskostenvergoeding;
  • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
  • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op of stuur je (open) sollicitatie.
Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5740@startpeople.nl of 0299-434645.