Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Klantadviseur | Gemeente Berkelland

Start People Arnhem XL

Standplaats
Borculo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1206009215

Heb jij recente werkervaring in een klantcontactcentrum bij een gemeente, stel jij je graag dienstverlenend op en zit service bij jou in de genen? Dan zoeken wij jou!
Voor de gemeente Berkelland zijn we op zoek naar een stralend visitekaartje om te fungeren als eerste aanspreekpunt via de telefoon én achter de balie.
Als klantadviseur ga je je bezighouden met werkzaamheden zoals de uitgifte van documenten, het behandelen van de aanvragen voor deze documenten en het verzorgen van een warm onthaal voor elke bezoeker die het gemeentehuis binnenkomt!

De servicegerichte topper die wij zoeken heeft:

  • Ervaring met klantcontact en dienstverlening binnen een gemeente (harde eis);
  • Ervaring met producten en diensten van lokale- en rijksoverheid;
  • Uitstekende computervaardigheden en bij voorkeur ervaring met Key2burgerzaken;
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, mondeling én op papier;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je kunt omgaan met piekbelastingen.
    Daarnaast kan je snel schakelen, sta je open voor feedback en kan je zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Gemeente Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente met zo'n 44.000 inwoners. Het is één van de grootste plattelandsgemeenten van Nederland. Werken bij gemeente Berkelland betekent werken met én voor de samenleving. We streven ernaar onze inwoners, ondernemers en gasten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We zijn trots op de dynamiek en het eigen karakter van de grote kernen (Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede) en de kleine kernen. En we zijn trots op de betrokkenheid en zelfredzaamheid die deze kernen uitstralen.
We werken volgens de principes van zelforganisatie. Dit naar het voorbeeld van de participatieve samenleving. De zelforganiserende teams voeren coördinerende taken uit en zijn in toenemende mate zelf verantwoordelijk voor het realiseren van hun producten, diensten en resultaten. Dit doen zij in overleg en samenwerking met de concernopdrachtgevers.

Werken bij de gemeente Berkelland betekent ook werken bij Start People! Vanaf het moment dat je solliciteert heb je toegang tot Mijn Start People, jouw eigen portal waarin je alles tijdens je sollicitatieprocedure én je dienstverband terug kan vinden. Daarnaast steunt Start People jou in jouw verdere ontwikkeling door je een Goodhabitz account te bieden. Via Goodhabitz kan je kosteloos meer dan 100 trainingen volgen, gericht op jouw ontwikkeling!

Wij bieden jou een parttime functie in een gezellig team in Borculo, voor ca. 24 uur per week.
Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt er voor deze functie een salaris van minimaal €1818 bruto (aanloopschaal 6) en maximaal €2986 bruto (functieschaal 7) per maand bij een volledige betrekking van 36 uren per week (salaristabel CAR-UWO per 1 januari 2018).