4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime klantenservice medewerker NRC

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0020458

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie die je goed kan combineren met je studie of andere werkzaamheden? Wil je graag komen te werken in een warm en prettig team? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende en een afwisselende baan waarin je dagelijks in contact staat met de abonnees van het NRC Media? Lees dan snel verder voor de gehele functie van parttime medewerker klantenservice bij het NRC Media in Amsterdam.

Wat ga jij als medewerker klantenservice doen?

In de functie sta jij dagelijks in contact met de huidige en toekomstige abonnees van het NRC Media. Je komt te werken op de afdeling klantenservice. Zo sta jij dagelijks te abonnees te woord via de telefoon en mail! Nadat je een goede kop koffie hebt gepakt en een praatje met je collega's hebt gemaakt ga je aan de slag! De eerste abonnee heeft een vraag over haar adres. Ze wilt deze graag wijzigen maar weet niet goed hoe. Je staat de abonnee te woord en geeft de juiste informatie. De abonnee hangt tevreden op! Nadat jij de wijziging ook in het administratieve systeem hebt genoteerd ben je klaar voor de volgende abonnee. De volgende abonnee heeft een vraag over een aanbieding die hij heeft zien staan op de webshop en heeft hier een paar vragen over. Kortom, een afwisselende en dynamische functie.

Jouw kerntaken in deze functie zullen zijn:

  • De abonnees en toekomstige abonnees te woord staan, jij bent immers het visitekaartje van het NRC;
  • Het geven van informatie over de verschillende diensten van het NRC;
  • Het te woord staan van abonnees bij klachten, vragen en overige zaken!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je hebt bij voorkeur relevante en recente ervaring in klantcontact;
  • Je bent gemakkelijk in de omgang, sociaal vaardig en weet goed te schakelen met de abonnees van het NRC;
  • Je bent flexibel inzetbaar en komt graag te werken in een prettige en warme organisatie!

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, NRC Next en NRC.nl. Dit bedrijf streeft elke dag naar uitstekende journalistiek in hun kranten, op haar site en in haar apps. Met ongeveer 350 mensen werken zij in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. Journalisten met absolute autoriteit op hun vakgebied, versus jonge talenten met de meest innovatieve ideeën. De accountmanager met een indrukwekkend track record, maar ook de bruisende marketeer die nog bezig is af te studeren. Je komt te werken op een hardwerkende maar gezellige afdeling. Op de afdeling word jij aangestuurd door je teamleider en spar jij samen over jouw voortgang en toekomst bij het NRC Media.Wil jij je graag betrokken voelen bij een organisatie? Dan is dit de plek voor jou! De locatie ligt centraal in Amsterdam en is daarbij gemakkelijk aan te reizen vanuit Utrecht of Haarlem.

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende baan waar ruimte is voor groei en ontwikkeling! Heb je de klantenservice onder de knie? Dan liggen er mooie projecten klaar waar jij je bijdrage aan kan leveren. De afdeling staat open voor medewerkers met ambitie! De functie is parttime te vervullen vanaf 16 uur in de week! Hierbij bepaal je zelf welke uren je werkt. Hierbij werk je eens in de week tot 20:00 in de avond en werk je eens in de vier weken op zaterdag. Het salaris ligt op € 12,32 bruto per uur. De functie is in eerste instantie ingestoken voor onbepaalde tijd. Heb je interesse? Reageer dan snel! De startdatum van de functie ligt op 3 juni. Wij komen graag met je in contact voor het eerste gesprek.