Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Kwaliteitsmedewerker

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Leiden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0058835

Ben jij communicatief vaardig? En kun je snel schakelen? Wij hebben een leuke opdracht met een grote maatschappelijke bijdrage.

Als kwaliteitsondersteuner controleer jij de dossiers van de medewerkers die het bron- en contactonderzoek uitvoeren op kwaliteit. Naast het monitoren van de dossiers geef je feedback aan de betrokken medewerker. Verder is er voor BCO-medewerkers de mogelijkheid om één op één begeleiding te ontvangen van een kwaliteitsondersteuner. In dit geval wordt het BCO uitgevoerd met jouw begeleiding om zo het gehele proces van gesprekstechnieken tot dossiervorming door te nemen en waar nodig te verbeteren. Je kijkt niet alleen naar fouten bij de dossiervorming, maar ook naar de kwaliteit van de gespreksvoering en je bevordert eventueel het zelfvertrouwen van de BCO-medewerker door ze gesprekstechnieken te leren.
Tevens fungeer je als vraagbaak voor nieuwe BCO-medewerkers en beantwoord je alle vragen omtrent de dossiervorming. Verder controleer je dossiers die zijn uitgevoerd door externe partijen en bundel je feedback om dit vervolgens duidelijk terug te koppelen aan de betreffende partijen.
Je bent onderdeel van een team, dat wordt aangestuurd door een teamleider en in de dagelijkse werkzaamheden rapporteer je aan een senior collega. Verder werk je nauw samen met collega’s van verschillende disciplines binnen de afdeling bron- en contactonderzoek.

Je hebt oog voor kwaliteit in dossiervorming. In een situatie waar de werkdruk en instructies continu veranderen is een flexibele, sociale en assertieve houding van belang.
Een aantal van jouw competenties zijn:

 • MBO-4 / HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 maanden Bron -en contactonderzoek ervaring
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent kwaliteitsbewust, analytisch en zorgvuldig;
 • Je hebt ervaring met begeleiden en feedback geven;
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met onzekerheden;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Heb je een groot organisatorisch vermogen en leidinggevende kwaliteiten? We zoeken ook nog een senior voor deze afdeling.

Wil jij bijdrage leveren tijdens deze Corona crisis? Kom dan werken bij de GGD. Wanneer jij komt te werken als kwaliteitsondersteuner bij het bron- en contact onderzoek kom je terecht op de afdeling publieke gezondheid. Hier werk je samen met een team van medewerkers BCO, artsen, teamleiders en verpleegkundigen.

Medi Interim is een arbeidsbemiddelingsbureau in de zorg & welzijn sector. Al meer dan 40 jaar bemiddelen wij zorgprofessionals naar werkplekken in de zorg. Onze jarenlange samenwerking met verschillende zorgorganisaties zorgt voor een gestroomlijnde werking. Wij zorgen dat wij jouw wensen en eisen in acht nemen en zorgen dat jij op de plekken komt te werken waar jij het beste tot jouw recht komt.

Jouw werkdagen gaan in overleg op basis van jouw beschikbaarheid in het rooster. Wanneer jij tijd over hebt kun je je ook nog aanmelden voor Goodhabitz en online gratis trainingen volgen zoals: Mindfulness of een cursus Spaans.

 • Salaris: het uurloon bedraagt € 15,06;
 • Je bouwt verlofdagen op en krijgt 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding conform CAR-UWO, €0,09 per km met een maximum van 100 km retour;
 • Altijd een vast contactpersoon binnen Start People Medi Interim.
 • Woonachtig in regio Leiden

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel de eerste stap door te solliciteren via onderstaande button.
Voor vragen kun je contact opnemen via 088-0045814 of mailen naar: mediinterimzuidholland@startpeople.nl