Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime magazijnmedewerker in de avonduren bij DHL Beringe!

Start People Inhouse Services - DHL Beringe Supply Chain

Standplaats
Beringe
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0002814

Ben jij op zoek naar een parttime baan voor in de avonduren op doordeweekse dagen? Werk jij graag in een jong, gezellig team en vind je het niet erg om fysiek werk te verrichten? Lijkt het jou leuk om in een logistieke omgeving te werken?

Lees dan snel verder!

  • Je bent beschikbaar in de avonduren tussen 17:00 en 21:00/22:00 op minimaal 2 doordeweekse dagen;
  • Je beschikt over eigen vervoer van en naar DHL Beringe;
  • Je spreekt Nederlands, Engels of Duits,

Voor deze functie is logistieke ervaring niet vereist. Als je houdt van hard werken en gemotiveerd bent dan weten wij zeker dat je dit werk aangeleerd kunt krijgen!

DHL is een van de grootste logistieke dienstverleners wereldwijd en staat gecentificeerd asl Top Employer 2019! Dit is jouw kans om te gaan werken bij een groot internationaal bedrijf met klanten over de hele wereld.

DHL Express in Beringe (omgeving Venlo, Roermond, Weert) zorgt ervoor dat de bestelde pakketjes juist bezorgd worden bij de mensen thuis. Op de werkvloer heerst een hechte band tussen de collega's, samen lever je iedere dag weer een top prestatie. Geen een dag is gegarandeerd hetzelfde.

Wij bieden jou een functie waarin je:

  • Jouw logisiteke skills kunt ontwikkelen;
  • Een bruto uurloon van €10,71 ontvangt (21 jaar en ouder);
  • Voor een lange periode kunt blijven werken;
  • De mogelijkheid krijgt om opleidingen en cursussen te volgen.