Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime magazijnmedewerkers gezocht!

Start People Inhouse Services - A.S. Watson E-fulfilment

Standplaats
Ede
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1830000057

Wil jij graag snel aan de slag? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Kom werken als magazijnmedewerker bij de grootste online drogist van Nederland! Jij verzameld met jouw team alle bestellingen die mensen thuis doen.

Omdat het een nieuwe locatie is, is er veel ruimte om te bewijzen dat jíj die nieuwe, onmisbare topper bent. Bij goed functioneren zijn er dan ook mogelijkheden om via A.S. Watson eFulfilment een contract te krijgen.

Als magazijnmedewerker bij het eFulfilment Center van A.S. Watson verzamel je online webbestellingen van klanten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de producten verzendklaar worden gemaakt. Je werkt met een voicepicksysteem, waarbij het belangrijk is dat je snel en nauwkeurig kunt werken. Het werk is fysiek zwaar, je moet het daarom leuk vinden om actief bezig te zijn.

Wat wij van jou vragen is het volgende:

 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent gemotiveerd en je werkt secuur;
 • Je beschikt over eigen vervoer;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Parttime beschikbaar voorkeur maandag, woensdag, vrijdag.
  Er wordt gewerkt in ploegendienst, de tijden zijn op maandag t/m vrijdag:
 • 07.00-15.00 uur
 • 15.00- 23.00 uur
 • 17.00-01.00 uur. Wij gaan graag met jou in gesprek over de verschillende mogelijkheden! Of jij op zoek bent naast vast of tijdelijk werk.

Sinds 1 oktober is het nieuwe eFulfilment Center van A.S. Watson gevestigd in Ede. Vanuit dit centrum worden alle online bestellingen via Kruidvat.nl en Trekpleister.nl verzameld, gesorteerd, verpakt en verzendklaar gemaakt. Samen zorg je er dus voor dat klanten hun online bestelling tijdig en compleet ontvangen.

Je werkdagen en werktijden zijn flexibel in te plannen. Hierdoor is deze baan als magazijnmedewerker goed te combineren met andere activiteiten en een gezin. Wij bieden je een goed salaris van €12,00 incl. een ADV-vergoeding. Daarnaast ontvang je voor het werken in ploegen uiteraard een leuke ploegentoeslag!

Let op! Om het zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om aan de slag te gaan bij A.S. Watson, krijg je na jouw sollicitatie via de vacature op www.startpeople.nl een link toegestuurd via mail. Via deze link ga je naar een portal waar je online wat gegevens invult, twee korte testen maakt en informatie krijgt over het werken bij A.S. Watson. Je krijgt per onderdeel een terugkoppeling of je door kan naar het volgende onderdeel.

Wanneer je deze stappen succesvol hebt doorlopen, kun je direct jouw afspraak bij ons inplannen voor een intakegesprek en een rondleiding!

Kun jij snel en netjes werken? Ben je flexibel en wil je graag aan de slag? Mail dan je cv naar 1830@startpeople.nl of reageer via de sollicitatieknop!

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 026-7504880.