Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime medewerker AMV Coa

Start People Roermond Overheid

Standplaats
Maastricht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0066904

Ga jij een confrontatie niet uit de weg en durf jij je mannetje te staan? Vind jij het ook leuk om jonge mensen te begeleiden en wegwijs te maken? Dan ben jij dé nieuwe collega die wij zoeken voor de functie van AMV-medewerker in Maastricht!

AMV staat voor Alleenstaande Minderjarige Vreemdeling. In deze functie werk je met jongeren tussen de 15 en 18 jaar oud die zonder voogd of ouder naar Nederland zijn gekomen. Deze kwetsbare groep heeft veel gespecialiseerde aandacht nodig en hoe cliché het ook klinkt..... geen dag is hetzelfde bij het COA. De functie van AMV-medewerker is een uitdagende, maar soms ook pittige baan waarin je verschillende groepen AMV'ers begeleidt, maar ook één op één begeleiding doet. Er wordt in verschillende diensten gewerkt: dag-, avond- en nachtdiensten (zowel slaap- als wekdiensten).Elke dienst heb je andere taken. Overdag zal je de jongeren begeleiden naar hun afspraken bij de IND, Nidos en GZA. In de avonden zijn de contactmomenten prioriteit. Er wordt tijd gemaakt voor de (intake)gesprekken, maar ook voor recreatieve activiteiten. In de nachtdiensten zul je veelal bezig zijn met administratieve werkzaamheden en is er ruimte om nevenactiviteiten op te starten en nieuw aangekomen jongeren te voorzien van slaapgelegenheid.

Ben jij diegene die wij zoeken?
In dat geval heb jij of ben jij:

 • In bezit van een afgeronde HBO opleiding op sociaal agogisch gebied; Social Work of SPH.
  Zonder een sociaal agogische opleiding kunnen we jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen!
 • Enige ervaring of affiniteit met deze jonge doelgroep;
 • Bereid om 32 uur per uur te werken in een uitdagende omgeving;
 • In de mogelijkheid en ook bereid om ook nachtdiensten te draaien; zowel slaap- als wekdiensten.
 • Een stevige persoonlijkheid die zijn mannetje staat;
 • Iemand die communicatief vaardig is en zich niet de mond laat snoeren;
 • Iemand die goed kan omgaan met verschillende emoties;

Daarnaast is het van belang dat je beschikt over een SKJ registratie óf kun je deze op korte termijn (op eigen kosten) behalen.

Samen werken is belangrijk bij het COA! Niet alleen met je directe collega’s op het werk, ook met samenwerkingspartners in de vreemdelingenketen. Bij het COA werk je met een zeer dynamische doelgroep en zal geen dag hetzelfde zijn. Regelmatig zul je moeten anticiperen op verschillende situaties. Dit vergt aanpassingsvermogen en flexibiliteit. De steeds veranderende groep en sfeer kunnen een uitdaging zijn omdat je manier van begeleiden moet veranderen met welke bewoner je voor je hebt. Het belangrijkste is respect, vertrouwen en collegialiteit. Deze zaken staan dan ook in de samenwerking. Wij zijn momenteel op zoek naar medewerkers AMV voor de locatie in Maastricht. De functie is per direct beschikbaar!

Met een informele werksfeer, gezellige collega's en een boeiende doelgroep is werken bij het COA leuk en zul je je geen moment vervelen!

Voor al jouw harde werk bieden we je natuurlijk ook iets:

 • Een dienstverband van minimaal 32 en maximaal 36 uur per week;
 • Een jaarcontract bij Start People op contract behoort tot de mogelijkheden;
 • Een maandsalaris o.b.v. 36 uur van minimaal €2.834 en maximaal €3.639. Je wordt op basis van je werkervaring en opleidingsniveau ingeschaald;
 • Een leuke tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Natuurlijk bouw je bij ons verlofuren en 8.33% vakantiegeld op;
 • Je krijgt de mogelijkheid om via Start People diverse online trainingen te volgen. Bijvoorbeeld op het gebied van time management, persoonlijk leiderschap of word/excel;

#Parttime #Part-time #Maastricht #Heerlen #COA #Social_Work