Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime medewerker klantbehoud NRC

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0039826

Kom jij graag te werken bij het NRC Media? Ben jij op zoek naar een flexibele baan die je goed kan combineren met andere werkzaamheden? Krijg jij tot slot energie van het helpen en behouden van abonnees? Kom dan werken als parttime commercieel medewerker klantenservice bij NRC Media in hartje Amsterdam!

Wat ga jij als medewerker klantbehoud doen?

Je start de dag met een kop koffie en je praat even bij met jouw collega’s. Als medewerker klantbehoud bij NRC Media start jij de dag met wat mailtjes die in de inbox staan van abonnees. In de ochtend bel jij deze abonnees na en doe jij de huidige abonnee een passend voorstel, dit om de abonnee NRC Media te behouden. Bij het spreken van de klant vraag je goed door en luister je naar de situatie van de abonnee. Jij weet de abonnee goed te informeren en geeft heldere informatie. Je brengt in beeld welke mogelijkheden er zijn om de trouwe abonnee van het NRC Media te behouden. Het aangaan van een goed gesprek is hier erg belangrijk. Na het prettige gesprek met de klant leg je het gesprek en de uitkomsten hiervan vast in het systeem. In de middag ben jij verantwoordelijk voor de inkomende telefoontjes. Je probeert de abonnees zo goed mogelijk te helpen. In eerste instantie belde de abonnees om hun abonnement op te zeggen. Je geeft heldere informatie en vraagt ook bij deze abonnees de situatie goed uit. Zo kom je na een goed gesprek erachter dat een andere vorm van de krant beter bij de abonnee past. Na een paar leuke gesprekken zit de middag er alweer bijna op! Om 16:00 uur heb je nog een kort overleg met je teamleider om te horen hoe het met je gaat en of je nog hulp nodig hebt om je functie op de afdeling klantenservice goed te kunnen uitvoeren.

Op de afdeling werkt men met elkaar om iedere dag zoveel mogelijk abonnees voor NRC te behouden. Deze resultaten worden dagelijks/wekelijks met het team gedeeld. Je past perfect bij het team als jij het leuk vindt om dit iedere week een stapje beter te doen. De overtuiging is dat dit lukt door goed te luisteren naar de lezers van NRC Media!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding of bent op dit moment bezig deze te behalen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het verlenen van service en het voeren van klantgesprekken;
  • Je bent parttime flexibel beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig en voert graag gesprekken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent open, enthousiast en weet dit ook over te brengen!

Je komt te werken bij NRC Media in hartje Amsterdam. Als parttime medewerker klantbehoud kom jij te werken op de afdeling klantenservice. Dit is een warm en open team, er heerst een prettige sfeer. Samen met jouw andere collega's klantbehoud zet jij je dagelijks in om te abonnees van NRC Media te behouden! Het NRC Media staat voor kwaliteitsjournalistiek en hechten veel waarde aan hun toekomstige abonnees en huidige abonnees. Op dit moment zullen de werkzaamheden thuis plaatsvinden. Ondanks het thuiswerken is er veel contact met collega's en teamleiders en zal je goed worden ingewerkt. NRC zit gevestigd in het centrum van de stad en is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer.

Wij bieden een uitdagende functie en in een fijne organisatie. Je komt te werken in een warm en gezellig team waar hard wordt gewerkt om de juiste service te bieden aan de NRC abonnees. Je zal via Start People bij NRC Media aan de slag gaan. De functie is te vervullen vanaf 16 uur in de week. De functie is ingestoken voor langere onbepaalde tijd. Het salaris van de functie is € 12,44 bruto per uur. De functie is te vervullen voor plus minus 16 uur in de week. De openingstijden van NRC Media liggen tussen 08:00 uur en 20:00 uur. Wil je meer werken? Dat is zeker mogelijk. De start van de functie ligt op begin maart. Wanneer jij zal starten zal je goed worden ingewerkt door middel van trainingen waardoor de juiste kennis en vaardigheden aangeleerd krijgt om jouw rol als medewerker klantbehoud met succes te vervullen.

Heb je interesse? Reageer dan snel!