Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime medewerker klantenservice

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0028351

Ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met een studie of andere werkzaamheden? Ben jij communicatief vaardig, open en weet jij de juiste service te verlenen aan de abonnees van NRC Media? Kom jij daarnaast graag te werken op een warme afdeling met leuke collega's ? Lees dan snel verder voor de gehele functie van parttime medewerker klantenservice bij NRC Media in hartje Amsterdam.

Hoe gaat jouw functie als medewerker klantenservice eruit zien?

Nadat je een goede kop koffie hebt gehaald en een praatje hebt gemaakt met jouw collega's ga je aan de slag! Je logt in op je werkplek en krijgt al snel het eerste telefoontje binnen van een NRC abonnee. De abonnee vraagt aan jou of zij haar adres mag wijzigen. De abonnee gaat verhuizen maar wilt graag de krant blijven ontvangen. Je verwerkt de adreswijziging direct in het systeem. Nadat je deze administratieve afhandeling hebt verwerkt sta jij klaar voor de volgende abonnee. Deze abonnee wilt graag lid worden maar vraagt jou om advies welke mogelijkheden er zijn. Samen met de abonnee kijk je naar de best passende vorm voor haar of zijn situatie. Je sluit samen met de abonnee het abonnement af en verwerkt alles op correcte wijze in het systeem, de abonnee is klaar om haar of zijn krant te ontvangen! Als parttime medewerker klantenservice weet jij de juiste service aan de (toekomstige) abonnees van NRC Media te verlenen! Je komt te werken in een uitdagende functie waar ruimte is voor jouw groei en ontwikkeling! Dit alles doe jij samen met een team van fijne collega's. Samengevat zullen jouw taken zijn:

  • het te woord staan van (toekomstige) abonnees van NRC Media per telefoon en mail, jij bent het visitekaartje van NRC Media!
  • Het geven van informatie van verschillende diensten van NRC Media, denk hierbij aan de abonnementen en de webshop voor abonnees;
  • Het te woord staan van abonnees bij vragen, informatie en het verwerken van klachten.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding of bent op dit moment bezig deze te behalen;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jij weet de juiste service te verlenen aan klanten en hebt hier bij voorkeur eerdere ervaring in opgedaan;
  • Je bent energiek en hebt een open houding, je weet daarbij gemakkelijk contact

Je komt te werken bij NRC Media in hartje Amsterdam. De locatie is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan het Rokin. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Daarbij heb je recht op een reiskostenvergoeding of OV-vergoeding. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. Journalisten met absolute autoriteit op hun vakgebied, versus jonge talenten met de meest innovatieve ideeën. De accountmanager met een indrukwekkend track record, maar ook de bruisende marketeer die nog bezig is af te studeren.
Je komt te werken op de afdeling klantenservice. De sfeer op de afdeling is open en warm maar er wordt hard gewerkt om de juiste service aan de NRC lezers te kunnen bieden. Je komt te werken in een leuk team met fijne collega's.

Wij bieden een uitdagende baan voor langere onbepaalde tijd. Als medewerker klantenservice bij NRC Media is er ruimte voor groei en ontwikkeling!
De functie is parttime te vervullen voor plus minus 16 uur in de week. Dit maakt dat deze baan bij NRC uitstekend te combineren is. Jouw werkrooster zal worden afgestemd naar jouw beschikbaarheid. Wil je meer werken? Ook dat is zeker mogelijk! Het salaris van deze functie is € 12,32 bruto per uur. Je zal via Start People bij NRC Media aan de slag gaan. Op dit moment ligt de startdatum van deze functie rond half november of eind november.

Heb je interesse? Reageer dan snel! We komen graag met je in contact.