Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime medewerker toezicht en handhaving

Start People Heerlen XL

Standplaats
Stein
Opleiding
HBO
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0048148

In opdracht van de gemeente Stein zijn wij ten gevolge van piekwerkzaamheden op zoek naar een (tijdelijke) medewerker Toezicht en Handhaving binnen het team VTH.

De functie bestaat uit de volgende onderdelen:

Toezicht: Controleren van de uitvoering van bouw-/sloopwerkzaamheden en het toezicht op naleving van omgevingsvergunningen.
Handhaving: Uitvoering van inspecties op locatie naar aanleiding van meldingen/klachten ten aanzien van bouw-/sloopwerkzaamheden, gebruik van bouwwerken en afwijkingen van het bestemmingsplan, alsmede de verslaglegging daarvan en advisering aan de juridisch handhavingsmedewerkers.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen en/of cursussen op het gebied van omgevingsrecht en/of bouwwet- en regelgeving.
Je hebt aantoonbaar werkervaring met bovengenoemde werkzaamheden.
Je hebt een klantgerichte instelling en gaat voor resultaten waarbij je deadlines haalt.
Je hebt doorzettingsvermogen en je bent vastberaden.
Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken en beschik je over goede communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden. Goed kunnen luisteren, doorvragen en omgaan met conflicten zijn belangrijke competenties.

Gemeente Stein is een flexibele en slanke organisatie die gericht is op samenwerking. En waarin mens en organisatie kwantitatief en kwalitatief op orde zijn om de taken van nu en in de toekomst optimaal uit te voeren. Om dit te bereiken, bouwt de gemeente Stein aan een moderne en professionele organisatie. Hierin worden systemen, instrumenten en de organisatiecultuur afgestemd op de visie op de nieuwe organisatie. Onderlinge samenwerking vormt de basis voor goede dienstverlening richting inwoners en bedrijven van de gemeente Stein. Een volwassen organisatie waar je graag in wilt werken. Een gemeente waar je trots op bent!

Het betreft een opdracht voor bepaalde tijd in de periode van 1 juni tot 30 september 2020 op parttime basis (24 uur). Binnen deze periode word je uitgezonden op basis van een tijdelijk dienstverband en ben je in dienst van Start People Heerlen. Vanuit de gemeente CAO is de functie van medewerker toezicht en handhaving ingeschaald in schaal 9. Deze salarisschaal kent een minimumsalaris van €2756 en een maximum van €4048 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Vanuit de ABU CAO voor uitzendkrachten heb je recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis, 8,33% vakantiegeld en een feestdagvergoeding bij nationaal erkend feestdagen.

Voor deze functie dient een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) overlegd te kunnen worden. Kandidaten kunnen/mogen daarnaast nog andere activiteiten/werkzaamheden verrichten, zolang deze maar niet op ‘gespannen voet’ staan met de (hoofd-) werkzaamheden bij de gemeente Stein.