Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Medewerkers gezocht voor FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Wageningen

Standplaats
Wageningen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0044033

Ben jij op zoek naar een bijzondere en leuke parttime baan voor langere tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor het sensorisch smaakpanel van FrieslandCampina in Wageningen. Binnen het smaakpanel worden diverse producten beoordeeld op smaak, structuur en geur. Het is van belang dat je niet alleen goed kunt proeven, maar dit ook goed onder woorden kunt brengen.

 Je bent 6 uur per week beschikbaar op donderdag- en vrijdagmiddag (13:00-16:00)
 Je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig.
 Je rookt niet en je hebt geen voedselintolerantie of allergie.
 Je hebt geen chronische maag-, darm- of keelklachten.

Wonend binnen een straal van maximaal 30 km rondom Wageningen en voor 6 uur per week beschikbaar.

Als je via Start People bij FrieslandCampina gaat werken krijg jij niet 1, maar 2 mooie merken erbij op je cv! FrieslandCampina wordt je opdrachtgever, en wij als Start People worden jouw werkgever.

FrieslandCampina
Bij FrieslandCampina richt men de blik op de toekomst. Voor hun consumenten, hun
klanten, hun boeren. En voor onze wereld. Ze laten zich leiden door hun doel:
nourishing by nature. Om dit doel te kunnen bereiken vraagt dat om grote inspanningen van veel mensen. FrieslandCampina heeft vestigingen in 36 landen en maar liefst 23.816 medewerkers. De producten van FrieslandCampina zijn verkrijgbaar in 100 verschillende landen. In Wageningen is het Innovation Centre gevestigd. Hier is men continu bezig met innovatie en optimalisatie.

Start People
Start People is een dochteronderneming van USG People. Met zijn allen willen wij bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier of in welk verband hij of zij dan ook invulling geeft aan werk.

Ons aanbod
Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Wageningen.

Contract: Een uitzendovereenkomst voor bepaalde tijd
Aantal uur: 6 uur per week
Werktijden: van 13.00 tot16.00 uur
Werkdagen: donderdag en de vrijdagmiddag
Salaris: € 13,61 bruto per uur
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.