Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime operator

Start People Groningen

Standplaats
Delfzijl
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0039814

Voor een organisatie gevestigd in Delfzijl zijn wij op zoek naar een gedreven operator voor 16 tot 24 uur per week waarbij de vrijdag een verplichte werkdag is. De werktijden zijn van 7.30 - 16.00 uur. Daarnaast ben je de zes weken van de zomervakantie fulltime beschikbaar. Als operator bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van het gehele proces. Je zal zowel uitvoerende werkzaamheden in de fabriek uitvoeren als taken verrichten in de operatorruimte. Je komt te werken in een chemische omgeving en krijgt samen met je collega’s de verantwoordelijkheid over 18 installaties. Deze zullen door jou in bedrijf worden genomen, je doet procesmetingen en bent verantwoordelijk voor monstername. Daarnaast verricht je heftruckwerkzaamheden. Verder heb je een controlerende rol op de juiste werking van meetapparatuur en onderneem jij actie bij afwijkingen.

  • Jouw aantoonbare affiniteit met procestechniek zorgt ervoor dat jij je de werkzaamheden gemakkelijk eigen maakt;
  • Als operator bij deze organisatie ben jij niet bang voor vieze handen en fysieke werkzaamheden;
  • Je hebt heftruckervaring en bij voorkeur een heftruckcertificaat;
  • Je staat open om te werken in een chemische omgeving;
  • Je bent communicatief vaardig.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Farmsum, Delfzijl. De organisatie is goed bereikbaar vanuit zowel Groningen, Winschoten als Veendam. Een informele sfeer en no-nonsense mentaliteit kenmerkt het bedrijf.

  • Een parttime baan als operator in de dagdienst voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • Het bruto uurloon bedraagt € 12,50 per uur

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe bijbaan! Heb je nog vragen over de vacature? Wij beantwoorden deze met veel plezier. Bel ons op 050-3694330 of mail ons via groningen@startpeople.nl