Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime operator

Start People Groningen

Standplaats
Delfzijl
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0060881

Voor een organisatie gevestigd in Delfzijl zijn wij op zoek naar een gedreven, parttime operator. Als operator bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van het gehele proces. Je zal zowel fysieke werkzaamheden in de fabriek uitvoeren als taken verrichten in de operatorruimte.

Je komt te werken in een chemische omgeving en krijgt samen met je collega’s de verantwoordelijkheid over 18 installaties. Deze zullen door jou in bedrijf worden genomen, je doet procesmetingen en bent verantwoordelijk voor monstername. Verder heb je een ondersteunende rol voor jouw collega’s.

Je werkt ongeveer drie dagen per week van 07.30 tot 16.30 uur (vaste dag vrijdag, de rest flexibel in te plannen). Daarnaast werk je om de week een dagdeel in het weekend. Hier krijg je uiteraard een gunstige toeslag voor!

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met procestechniek
  • Je zorgt ervoor dat jij je de werkzaamheden gemakkelijk je eigen maakt
  • Je bent als operator bij deze organisatie niet bang voor vieze handen
  • Je bent bereid om te werken in een chemische omgeving
  • Je bent communicatief vaardig

Dit bedrijf is gevestigd in Delfzijl, zij zijn goed bereikbaar vanuit zowel Groningen, Veendam en Winschoten. Er heerst een informele sfeer en korte lijnen zijn daar de standaard.

  • Een parttime baan als operator in de dagdienst
  • Reiskostenvergoeding
  • Een salaris van €12,50 bruto per uur
  • In de weekenden 200% toeslag over jouw uurloon
  • Een parttime baan voor onbepaalde tijd met kans op een vast dienstverband

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Heb je nog vragen over de vacature? Wij beantwoorden deze met veel plezier. Bel ons op 050-3694330 of mail ons via groningen@startpeople.nl