Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Pedagogisch medewerker

Start People Medi Interim PU Tilburg

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028202

Heb jij iets met kinderen? Vind je ze grappig, origineel, spontaan en vertederend? En begrijp je ook dat kinderen begeleiding en structuur nodig hebben? Als parttime pedagogisch medewerker kinderopvang in de regio Breda bied je dagelijkse opvang aan baby's, peuters en kinderen van 0 tot 12 jaar.

Kinderopvang gebeurt volgens een dagindeling. Daarbij werk je volgens een bepaald plan. Samen met de kinderen doe je activiteiten die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Daarbij let je goed op hoe kinderen daarmee omgaan. Merk je dat een kind een achterstand heeft in de ontwikkeling? Dan bespreek je dat met je leidinggevende en met de ouders of verzorgers van het kind.

  • Een afgeronde MBO 4+ of HBO opleiding die kwalificeert voor de kinderopvang;
  • Enige jaren ervaring in de kinderopvang bij voorkeur in een onderscheidende rol;
  • Een vrolijke persoonlijkheid die haar enthousiasme graag deelt met collega’s en ouders;
  • Iemand die het heerlijk vindt om mee te denken over verbeteringen en uitdagingen.

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Deel je deze pedagogische visie? Kun je er op een positieve en actieve manier aan bijdragen? En vind je het aantrekkelijk te werken in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden een professionele werkomgevin in de regio Breda met volop kansen om je competenties en talenten te laten zien en te ontwikkelen. Je krijgt een salaris volgens de CAO Kinderopvang. Op diverse plaatsen in West-Brabant kan je flexibel worden ingezet.

Je bepaalt zelf je beschikbaarheid. We gaan er wel vanuit dat je minimaal op maandag, dinsdag en donderdag voor ons kunt werken!

  • een contract voor 0 tot 24 uur voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • de mogelijkheid om op verschillende locaties en met diverse doelgroepen ervaring op te doen;
  • wanneer je wordt ingezet bepalen we samen, waarbij je een grote mate van flexibiliteit hebt;
  • een mooi salaris: min €2.116,- tot €2.887,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;