Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Pedagogisch medewerker kinderopvang

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028362

Ben jij die energieke zorgprofessional die het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen? Zoek jij een baan welke goed te combineren is met een studie of andere verplichtingen of baan en waarbij je de regie kunt houden over je eigen rooster? Lees dan snel verder, want dan is onderstaande vacature misschien echt iets voor jou!
Als pedagogisch medewerker kinderopvang parttime, wordt je bij Start People Medi Interim in een flexpool geplaatst. Je geeft, door middel van een planning die je met je smartphone of pc kunt bedienen, aan wanneer je beschikbaar bent en je aan de slag zou kunnen op een leuke locatie in de kinderopvang en/ of BSO in de stad Groningen, in Drenthe of omstreken.
Wanneer je wordt gebeld om te werken op een BSO groep in Groningen twijfel je geen moment. Natuurlijk kan je werken vandaag en ga je met veel plezier om 13:30 uur naar de groep. Je werkt vandaag op de BSO groep met de leeftijd 7 tm 12 jaar. Leuke uitdaging denk je! En laat gelijk de creativiteit de vrije loop. Je hoort en ziet de wensen van de kinderen en waar ze behoefte aan hebben. Een aantal meiden willen graag mooie tekeningen maken en de jongens gaan buiten op het veldje voetballen. Het kan allemaal en je ondersteunt ze waar het kan. Eten en drinken op zijn tijd en gezelligheid kent geen tijd. Iedereen weet waar ze aan toe zijn. Wanneer het 18:00 uur is worden de eerste kinderen opgehaald door hun ouders. Je weet wat je moet vertellen voor de overdracht aan de ouders. Je sluit de dag af met een glimlach, bij zowel de kinderen als bij de ouders. Op naar de volgende dienst!

Wie ben je?

 • Jij bent Flexibel en bent creatief in het opzetten van dagelijkse programma’s voor kinderen in de leeftijd van 0 tm 12 jaar.
 • Je straalt uit dat werken met kinderen jou passie is.
 • De kinderen van de verschillende groepen, leeftijden voelen zich thuis, veilig bij jou.
 • Je denkt “out of the box’ en komt met verrassende activiteiten.
 • Je bent communicatief vaardig om op een positieve manier contact te kunnen hebben met de ouders, kinderen en collega’s.
 • Werken op oproepbasis is geen probleem, je wilt de regie over je eigen rooster.
 • Jou opgedane kennis draag je graag over aan je collega’s.
 • Je dient in het bezit te zijn van een afgeronde opleiding: minimaal niveau mbo 3/4 SPW, SPH, CMV, PABO of Pedagogiek. Twijfel je of je diploma geschikt is? Kijk op https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang.
 • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van onze procedure. We gaan er vanuit dat je deze kunt overleggen.
 • Ook het inschrijven van het inschrijven in het Personenregister Kinderopvang is een vereiste om als pedagogisch medewerker via Sart People Medi interim aan de slag te kunnen.

Over het bedrijf:
De organisaties bij wie we je in gaan plannen heeft locaties in voornamelijk in de stad Groningen en in de omgeving hiervan. Er zijn ook locaties aanwezig in het noorden van Drenthe. Deze locaties verschillen van doelgroep. In de leeftijden van 0 tm 12 jaar.
Je kunt ingepland worden binnen de VSO, BSO, kinderopvang en als klassenondersteuner. Dit is afhankelijk van de diensten die er open komen te staan en wat je beschikbaar bent. Ook is het van belang wat je reisbereidheid is, waar je wordt ingezet.
Binnen de organisatie streeft men in het dagelijks werk naar optimale dienstverlening. De medewerkers hebben allemaal passie voor hun vak. Begeleiden vanuit hoofd, hart en handen, altijd bewust zijn te talenten van de kinderen op de groep. De locaties worden gekenmerkt door een huiselijke en warme persoonlijke sfeer, waarbij altijd het welbevinden van de kinderen voorop staat.
Flexkrachten die als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag zijn via Start People Medi Interim, ervaren dit als afwisselend, uitdagend en leuk! Je kunt elke dag weer op een andere groep terecht komen. Heb je voorkeur voor een bepaalde doelgroep, of juist niet, dan wordt er naar je geluisterd en wordt je zoveel mogelijk naar jouw voorkeuren ingezet.

Wat bieden wij jou?

 • We bieden je een contract van minimaal 3 maanden. Ben je langer (flexibel) inzetbaar, dan kunnen we de mogelijkheid tot een jaarcontract bieden.
 • Wat je gaat verdienen is een salaris van minimaal € 2.099 en maximaal € 2724 o.b.v. 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen.
 • We bieden je op onze kosten mogelijkheden tot bijscholing. Hierbij valt te denken aan een Bhv-cursus of een EHBO- Kinderen of reanimatiecursus.
 • Je hebt toegang tot een online trainingstool Goodhabbitz waarbinnen je cursussen kunt volgen. Voorbeelden hiervan zijn een cursus als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding voor de gereden kilometers a € 0,11 per km.