Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Sporthalbeheerder en Horeca

Start People Breda XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
Overig
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0041533

Ben jij hospitality gericht? Vind je het leuk om sport te combineren met gastvrijheid? Zorg jij er graag voor dat mensen met plezier kunnen sporten? Kijk dan vooral wat deze vacature jou te bieden heeft!

Voor de sportcomplexen van de gemeente Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een Sporthalbeheerder die ook voor het horeca aspect zal zorgen. Als Sporthalbeheerder ben je verantwoordelijk voor het creëren van een gezellige en prettige sportsfeer. Daarbij ben je het aanspreekpunt en het gezicht van de locatie, zo heb je bijvoorbeeld contact met huurders en verenigingen die de hal gebruiken. Tevens help je met het schoonhouden en onderhouden van het complex en bewaak je de veiligheid van de bezoekers. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de welbekende "derde helft" na de sport activiteiten, dit doe je in de horeca gelegenheid die gevestigd is bij de Sporthal.

We zijn op zoek naar iemand die flexibel inzetbaar is op met name donderdag, vrijdag en in het weekend. Ook in de avonduren kunnen jouw diensten plaatsvinden. Werk je in het weekend of in de avond? Dan ontvang je een toeslag!

Je wordt ingeroosterd gericht op jouw beschikbaarheid. ben je voldoende beschikbaar, dan wordt je +- 24 uur per week ingepland. Het rooster weet je bij tijds, namelijk 4 weken van te voren. Ben je meer beschikbaar, dan is er ruimte om meer dan 24 uur per week ingepland te worden.

In verband met Corona zijn de sportcomplexen momenteel gesloten. De verwachting is dat deze per september weer open gaan. Je zal dus zodra de sportcomplexen weer op en zijn aan de slag kunnen!

Onze nieuwe werknemer voldoet in ieder geval aan de volgende eisen:

 • Flexibel inzetbaar; dit geldt voor de werklocaties en werktijden (zowel in de avonden als weekenden);
 • Je hebt ervaring in het omgaan met gasten, je bent niet bang om op de voorgrond te treden en indien nodig mensen aan te spreken;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca;
 • Je kunt goed werken met verschillende doelgroepen;
 • Sociaal, klantvriendelijk en affiniteit met sport;
 • Goede fysieke gesteldheid;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands;
 • Je bezit een sociale hygiëne of bent bereid deze te halen;
 • In bezit van of bereid zijn tot het halen van BHV en/of EHBO.

Heb je niet alle certificaten maar ben je toch heel geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan toch! De Gemeente staat er voor open om intern op te leiden om zo de papieren te kunnen behalen.

Je gaat werken voor het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg. Binnen het Sportbedrijf werken zo'n 300 mensen. Tot de sportaccommodaties behoren onder andere 3 zwembadcomplexen, 2 ijsbanen, 7 sporthallen en 25 sportparken.

De Sportaccomodaties liggen behalve in Tilburg zelf ook in Berkel-Enschot en Udenhout.

De Gemeente Tilburg is een platte organisatie en de sfeer is collegiaal en informeel. Er wordt hard gewerkt en kwaliteit staat centraal. De complexen zijn goed te bereiken vanuit omgeving Breda, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waalwijk en Berkel-Enschot. Onder het mom van duurzaamheid worden OV kosten volledig vergoed!

 • Waardevolle werkervaring voor op je cv!
 • Marktconform salaris (€11,29 - €13,31 bruto per uur) gebaseerd op kwaliteiten en vaardigheden. Werk je in de avonden en weekenden, dan ontvang je een mooie toeslag! (avonden na 22.00 uur 150%, zaterdag ontvang je 175% en zondag 200%);
 • Het betreft een parttime functie waarbij je aan de hand van jouw beschikbaarheid word je ingepland;
 • Je begint met een tijdelijk contract voor 1 jaar, bij goed functioneren wordt dit verlengd;
 • Reis je met het OV? dan wordt dit volledig vergoed!