Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Surveillant hogeschool

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1AV0067179

Ben jij per direct flexibel inzetbaar en ben jij niet bang om in te grijpen wanneer dit nodig is? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Als surveillant aan de Hanzehogeschool ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op studenten tijdens tentamens. Je komt in een team te werken met meerdere surveillanten. Tentamens worden zowel op locatie als op afstand afgenomen. Het betreft onregelmatig werk waarbij we het aantal uren dat je werkt niet kunnen garanderen. Het is om deze reden zeer belangrijk dat jij niet inkomensafhankelijk bent van dit werk. Verder zijn jouw werkzaamheden:

Toezicht houden en orde bewaken ten tijden van het tentamen;
Uitdelen van tentamens en eventuele hulpmiddelen;
Toezicht houden op fraude en onregelmatigheden;
Identiteitsbewijzen controleren.

Jij kunt studenten gerust stellen en aan de andere kant fraude en onregelmatigheden herkennen en erkennen en op een juiste manier hierin optreden. Verder beschik jij over:

Per direct beschikbaar en het liefst vanaf maandag ochtend (latere momenten is ook geen probleem)
Flexibele beschikbaarheid;
Volledige beschikbaarheid in piekweken;
Goede omgang met digitale systemen;
Goede beheersing van de Engelse taal (i.v.m. internationale studenten);
Een mobiele telefoon en e-mail.
De tentamens vinden tussen 08:00 uur en 22:00 uur plaats. Je dient maximaal beschikbaar te zijn voor het geval er veel tentamens zijn. We gaan er vanuit dat jij volledige beschikbaarheid doorgeeft voor bovengenoemde weken en dat jij flexibel inzetbaar bent, ook in de avonden. Heb je incidenteel een belangrijke afspraak, dan is dit geen probleem. Ben jij echter dagen niet beschikbaar of gedeeltelijk beschikbaar, dan is dit helaas niet haalbaar voor deze functie.

De piekweken vinden plaats in de volgende weken:

Week 45 en 46 (8 tot 19 november)
Week 4 t/m 6 (24 januari tot 11 februari)
Week 14 t/m 16 (4 april tot 22 april)
Week 24 t/m 27 (13 juni tot 8 juli)

De Hanzehogeschool in Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden. Docenten, studenten, professionals uit het werkveld en onderzoekers werken hier samen aan innovaties voor de beroepspraktijk en aan het oplossen van vraagstukken uit de samenleving. Op de Hanzehogeschool leer je over de grenzen van je eigen vakgebied en omgeving te kijken. Groningen is goed te bereiken vanuit onder andere Assen, Drachten en Delfzijl

Een afwisselende, parttime baan, voor onbepaalde tijd, met veel verantwoordelijkheden in een leuk team. Verder bieden wij jou:

Een brutosalaris van €12,47 per uur;
Een reiskostenvergoeding van €0,06 per km vanaf 7,5 km tot maximaal 25 km.
Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als surveillant bij de Hanzehogeschool? Solliciteer dan direct, neem contact op via surveillanten@startpeople.nl of bel naar 050-3694310