Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime surveillant tentamens vanuit huis

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1AV0033954

Ben jij gemotiveerd en wil je een steentje bijdragen in het correcte verloop van de afstand tentamens van de Rijksuniversiteit Groningen? Solliciteer dan nu voor deze functie! Gezien de huidige situatie omtrent covid-19 is het onmogelijk om alle studenten op locatie hun tentamens te laten maken. Om deze reden is er een variant op tentaminering ontwikkeld, de afstand surveillance. Voor deze afstand surveillance zijn wij in de periode van 11 tot 29 januari 2021 op zoek naar surveillanten.

Afstand surveillance betekent dat jij vanuit huis toezicht houdt op studenten die hun tentamen maken. Deze vorm van tentaminering wordt momenteel door de Rijksuniversiteit Groningen gebruikt zodat de tentamens, ondanks de huidige situatie, door kunnen blijven gaan.

Als surveillant leidt jij de tentamens in goede banen. Dit doe je volledig vanuit huis, vanachter jouw eigen laptop of computer. Tijdens de tentamens houdt je toezicht en zie je er op toe dat er niet gefraudeerd wordt. Daarnaast controleer jij de identiteitskaarten van de studenten en fungeer jij als aanspreekpunt bij vragen. Dit alles gebeurt binnen het programma Blackboard Collaborate. Omdat je binnen dit programma diverse handelingen uitvoert, is het van belang dat je bekend bent met het programma Blackboard Collaborate. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van het volgen van colleges of vergaderingen.

Voordat je aan de slag gaat, krijg je een training aangeboden om de manier van werken eigen te maken.

Voor de functie is het van belang dat je ervaring hebt met het werken in Blackboard Collaborate. Daarnaast beschik jij over een eigen laptop of computer met Google Chrome. Een tablet is niet voldoende. Ook is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst en in het Engels met de studenten kan communiceren. Dit omdat er op de Rijksuniversiteit Groningen veel buitenlandse studenten studeren en dit in veel gevallen de voertaal zal zijn.

Voor deze functie is het daarnaast belangrijk dat je in de periode van 11 tot 29 januari 2021 fulltime en flexibel inzetbaar bent. De tentamens vinden plaats tussen 8:00 uur en 22:00 uur en je dient maximaal beschikbaar te zijn. Omdat het onregelmatig werk betreft waarbij we geen garantie hebben over het aantal uren, is het van belang dat je niet inkomensafhankelijk bent van het werk. Het kan voorkomen dat je parttime ingezet wordt. Dit is afhankelijk van het aantal tentamens dat plaats vindt.

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de universiteit in de Nederlandse stad Groningen. De universiteit is gesticht in 1614 en daarmee na de Universiteit Leiden de oudste nog bestaande universiteit van Nederland. Met circa dertig duizend studenten en ongeveer 6000 medewerkers is het een van de grootste Nederlandse universiteiten.

Wij bieden jou een leuke en flexibele baan op afstand. Dit betekent dat jij het werk vanuit huis uitvoert. Tijdens het werk ben je veel in contact met studenten. Om het werk zo goed mogelijk uit te voeren volg je voor de start van de werkzaamheden een training. Dit wordt verzorgd door de Rijksuniversiteit Groningen.

In eerste instantie betreft het werk de periode van 11 tot 29 januari 2021. Het betreft tijdelijk werk. Binnen deze periode kunnen we geen garantie geven omtrent uren en wordt jij flexibel ingezet. Na deze toets periode wordt er gekeken naar de ontwikkelingen omtrent covid-19 en wordt er meer bekend over de volgende toets periodes. Op dit moment valt daar nog niks over te zeggen. Het loon betreft €10.93,- bruto per uur.