Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Tandartsassistent

Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Hoogezand
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0064068

Ben jij een net afgestudeerde tandartsassistent(e) en wil je graag direct aan de slag bij een vooruitstrevende tandartsenpraktijk? Dan zoeken wij jou!

Voor een tandartspraktijk in Hoogezand zoeken we namelijk een enthousiaste tandartsassistent. Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Verder zorg jij ervoor dat de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk kan uitvoeren. Dit maakt jou onmisbaar!

Daarnaast heb je verschillende verantwoordelijkheden zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s. Je maakt de praktijkruimte in orde, maakt de instrumenten schoon en kalmeert patiënten wanneer dat nodig is. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg te bieden en stimuleer je elkaar iedere dag weer om te blijven groeien in het vak!

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding tandartsassistent;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je komt makkelijk in contact met patiënten en weet precies hoe je een zenuwachtige patiënt moet geruststellen.

Je komt te werken in een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. Deze organisatie loopt niet alleen voor op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit, maar doet er ook alles aan om een plezierige en inspirerende werkomgeving te creëren voor haar werknemers. De locatie waar jij aan de slag gaat zit in Hoogezand, wat makkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer vanaf bijvoorbeeld Groningen, Veendam of Assen.

  • Een uitdagende parttime functie voor 16 tot 32 uur in de week;
  • Een tijdelijk dienstverband voor bepaalde tijd, met kans op verlenging;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 1881,68 en € 2701,49 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Vakantiegeld en vakantiedagen.

Enthousiast over deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek bespreken we de vacature en gaan we nader in op je wensen ten aanzien van je toekomstige baan, daarnaast vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vast contactpersoon verwachten.