Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Vaccinatie medewerker GGD Bergambacht

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Bergambacht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0041890

Ben jij klaar om je 100% in te zetten voor de bestrijding van het corona virus en Nederland samen onder controle te krijgen? Ben je daarnaast een doktersassistente, verzorgende IG of een Verpleegkundige? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar vaccinatiemedewerkers, die bevoegd en/of bekwaam zijn om te vaccineren. Als medewerker vaccinatie lever je een bijdrage bij het vaccineren van de bevolking in de regio Bergambacht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optrekken van het vaccin, het netjes houden van de vaccinatieplek, en werk je dagelijks samen met de locatiemanager, coördinator vaccinatieproces en diverse andere vaccinatie medewerkers. Gedurende de werkdag zal je ingezet worden als runner, prikker en iemand die alles klaarzet.

Heb je een zorgdiploma, maar ben je niet meer bekwaam? Geen enkel probleem! Elke nieuwe medewerker krijgt duidelijke instructies, een E-learning en een opfriscursus.

We zijn op zoek naar vaccinatiemedewerkers die stressbestendig zijn en goed functioneren in een hectische omgeving. Daarnaast krijg je te maken met veel verschillende mensen, waarbij sommige angstig kunnen zijn voor de vaccinatie. Hiervoor is het van belang dat je empathisch en communicatief vaardig bent. Verder voldoe je aan de volgende eisen;

 • Je bent in bezit van een diploma in de volgende richtingen: verpleegkundige, doktersassistent, verzorgende IG, coassistent, basisarts, of ben je een student verpleegkundige vanaf jaar 2 (intramusculair afgesloten) of geneeskunde (vanaf jaar 3)
 • Je bent per direct minimaal 16 uur per week doordeweeks beschikbaar van 7.30 tot 16.00 uur
 • Je bent gevaccineerd tegen hepatitis B
 • Ervaring met intramusculair injecteren (bijvoorbeeld tijdens studie)
 • Je hebt een goede beheersing van het Office-pakket en weet te schakelen tussen verschillende systemen
 • Je bent per direct beschikbaar!

Voldoe je niet aan de bovenstaande eisen, dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van burgers in zowel reguliere als crisisomstandigheden. Daarnaast proberen zij de effecten van gezondheidsbedreigingen te beperken. Draag je hier graag een steentje bij aan?

 • Een dynamische parttime baan met een groot maatschappelijk belang
 • Een uitdagende functie voor minimaal 16 uur per week
 • Een mooi salaris van €16,35 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km
 • Een tijdelijk dienstverband
 • Een gratis account bij GoodHabitz waarmee je meer dan 100 trainingen kunt volgen.
 • Startdatum: per direct