4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Vakantiewerk Zomer 2019!

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Ooij
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1999005021

Wil je zeker weten dat je deze zomer lekker kunt bijverdienen gedurende je vakantie? Lees dan snel verder en garandeer jezelf alvast van deze leuke zomerbaan! Daarnaast maak je hierbij kans om een reischeque te winnen ter waarde van 1000 euro (check https://startpeople.nl/vakantiewerk voor de voorwaarden).

Voor onze opdrachtgever CleanLease in Ooij (op fietsafstand van Nijmegen) zijn wij alvast op zoek naar vakantiewerkers die graag ergens in de periode tussen 1 juli en 31 augustus willen bijverdienen. Er zijn zowel parttime mogelijkheden als fulltime mogelijkheden.

Als wasserijmedewerker zorg je ervoor dat de schone was zo snel als mogelijk terugkeert naar de diverse klanten, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen en vakantieparken.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je bent beschikbaar om minimaal 3 weken te werken in de periode tussen 1 juli en 31 augustus (het hoeven geen aaneengesloten weken te zijn);
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • Je vindt het niet erg om repeterend werk te verrichten;
  • Je bent in fysiek goede gezondheid;
  • Je kunt goed tegen een warme werkomgeving (wel mag je in je t-shirt en korte broek werken);
  • Je hebt een fiets of ander vervoersmiddel waarmee je bij Cleanlease kunt komen;

CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Ze doen dit onder andere voor een groot aantal ziekenhuizen, hotels en vakantieparken.

Een super leuke vakantiebaan in een enthousiast productieteam. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot werktijden (06:00-14:30, 7:30-16:30, 14:30-23:00). Op basis van je beschikbaarheid word je ingepland.
Het salaris wordt berekend conform het CAO Raltex van CleanLease Fortex en bedraagt € 10,48 bruto per uur (vanaf 21 jaar, ben je jonger dan gelden de jeugdschalen). Daarnaast, afhankelijk van je werktijden, kun je tot 45% extra verdienen.

Reiskostenvergoeding wordt berekend conform het CAO Raltex. Reiskosten worden vergoed vanaf 5 km enkele reis á €0,14 per kilometer met een maximum van 30 kilometer.

Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!