Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime verkoopmedewerker zaterdag

Start People Roermond

Standplaats
Roermond
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0027556

Heb jij twee rechterhanden? En zoek je een leuke bijbaan voor zaterdag? Als parttime Hulpkracht zorg je ervoor dat onze schappen keurig gevuld blijven en help je onze klanten beleefd verder.
Als Hulpkracht zorg jij ervoor dat onze schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verfmengbalie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft.

Jij weet dat een goede presentatie van producten de verkoop bevordert. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is. Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je bij het inladen van producten.

Klantgerichtheid. Daar sta je voor. Jij weet dat klanten op ons bouwen! Je bent scholier of volgt een opleiding in de richting logistiek of winkelmedewerker en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

Je hebt interesse in bouwmaterialen
Je werkt zorgvuldig
Je vindt het leuk om in een team te werken
Je bent flexibel inzetbaar in de ochtend- of avonduren en incidenteel op zaterdag

Bij Bouwmaat Roermond zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies en met een breed assortiment producten.

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.