Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Verpakker Logistiek

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0030482

Ben je op zoek naar een leuke parttime functie in de logistiek, waarbij je je eigen werktijden (in overleg) mag bepalen? Lees dan snel verder! Voor onze klant Pon Logistiek in `s-Heerenberg ga je aan de slag als verpakker.
Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig verpakken van onderdelen zodat deze verstuurd kunnen worden naar de klant. Het gaat hierbij om onderdelen van vrachtwagens en heftrucks. Deze zijn zeker niet zwaar!
De overige tijd houd je je bezig met het schoon en netjes houden van het magazijn.
Het gaat om werkzaamheden voor 20 uur per week. Deze uren zijn heel flexibel in te delen. Je kunt vijf dagen van 4 uur werken of vier dagen van vijf uur. Ook kan gekeken worden naar werktijden die voor jou prettig zijn. Of je nu liever in de ochtend of in de middag werkt, dat mag jij aangeven! Deze kleinschalige locatie in 's-Heerenberg (in de omgeving van Doetinchem) is goed te bereiken vanuit alle richtingen.

Je bent beschikbaar voor 20 uur per week. Je bent zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor je werk.
Je bent secuur en bent voor een lange periode beschikbaar. In eerste instantie ga je aan de slag via Start People maar een vast contract is voor de toekomst zeker niet uitgesloten.

Pon Logistics is onderdeel van Pon, één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Samen staan zij voor de slimme, veilige, duurzame en efficiënte mobiliteit en logistieke totaaloplossingen, maar ook voor:

  • 125 jaar ondernemerschap
  • Een internationale handels-en serviceorganisatie
  • Ruim 13.000 werknemers verspreid over 450 vestigingen in 32 landen
  • 70 Pon bedrijven,
  • Sterke merken met kwalitatief hoogwaardige producten (denk hierbij aan Volkswagen, Porsche, Caterpillar en Caterpillar.

Pon Logistics kenmerkt zich als organisatie, waarbij goed gemotiveerde medewerkers volop kansen hebben om door te groeien.

  • Een leuke functie voor 20 uur per week waarbij je zelf je werktijden mag bepalen (in overleg).
  • Een fijn team en een informele sfeer;
  • Reiskostenvergoeding €0,19 netto per km (min 10 km en max 30 km per enkele reis).