Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Verpleegkundige

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003259

Ben jij opzoek naar een job waarbij jij jouw kennis als Verpleegkundige verder kan ontwikkelen en waarbij er een beroep wordt gedaan op jouw coördinerende vaardigheden? Dan heb ik een leuke uitdaging voor je!

Je gaat namelijk, bij onze opdrachtgever, een verantwoordelijke rol als verpleegkundige vervullen. Je staat als het ware aan het roer van de locatie en je werkt samen met je Helpende en VIG collega's om de ouderen een leuke dag te bezorgen waarbij zelfredzaamheid voorop staat. Je zorgt ervoor dat de woonzorglocatie net als thuis voelt en dat de bewoners de zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. De nieuwe locatie waar je gaat werken staat midden in een woonwijk in Apeldoorn naast een levendig park. Aan de overkant staat een ander woonzorgcentrum en een school. Een levendige omgeving dus! De 20 bewoners hebben zowel in beginnende als in vergevorderde mate dementie. Afiniteit en ervaring met psychogeriatrie speelt bij deze tijdelijke opdracht dus een grote rol.

 • Je hebt een HBO of MBO opleiding Verpleegkunde afgerond;
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV certificaat;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en psychogeriatrie;
 • Je bent inzetbaar voor alle diensten (zowel ochtend, middag, avond en nacht)
 • Je bent nuchter, stressbestendig;
 • Je kan overzicht behouden voor zowel jezelf en je collega's en bent sterk in coördineren.

De kleinschalige locatie is gelegen in Apeldoorn midden in een woonwijk en maakt onderdeel uit van het dagelijks leven in de wijk. Het is prima te bereiken vanuit bijvoorbeeld Deventer en Zutphen.
Het is een plek waar specialistisch zorg wordt geboden aan mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Ze bieden een veilige en vertrouwde plek waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Iedereen is namelijk uniek en geniet respect. Het is een open instelling waar iedere dag leuke activiteiten voor de bewoners worden georganiseerd.

 • Een tijdelijk contract voor 3 maanden (24-32 uur) met een dikke kans op verlenging.
 • Een salaris conform CAO- VVT FWG 40 met een max. van €2870,58 (op basis van een fulltime werkweek)
 • Een tijdelijk dienstverband waarbij er volop ruimte is voor jouw coördinerende vaardigheden;
 • Een reiskostenvergoeding conform CAO-VVT;
 • Cursussen om je kennis up to date te houden zoals de jaarlijkse training 'voor behouden handelingen', 'til- en transfertechnieken' en een account voor Goodhabitz waarbij je onbeperkt toegang hebt tot alle trainingen.