Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Verpleegkundige

Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0064447

Ben jij die vrolijke en warme verpleegkundige die ervoor zorgt dat cliënten iedere dag weer de beste zorg krijgen? Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de gezondheid van de cliënt en weet je precies wat er achter de problematiek van de cliënt zit? Dan zoeken wij jou!

Maar hoe ziet zo’n dag als verpleegkundige er dan ongeveer uit? Doordat je diverse cliënten ziet op een dag, is geen dag hetzelfde. Wel begin je je dienst altijd met een overdracht van je collega's zodat je op de hoogte bent van de huidige stand van zaken en eventuele bijzonderheden waar je rekening mee moet houden. Op het moment dat je bent bijgepraat, ga jij richting je eerste cliënt. Onder je dagelijkse taken vallen bijvoorbeeld het geven van medicatie, het verzorgen van wonden en het inbrengen van een sonde. Ook ondersteun je bij ADL-taken en breng je verslag uit over de cliënt. Verder maak je natuurlijk ook altijd even een sociaal praatje met de cliënt! Ondertussen overleg je met collega's en voer je diverse administratieve werkzaamheden uit. Word je plotseling opgeroepen? Dan ga jij direct naar de cliënt toe waar zorg nodig is. Dit maakt je werk als verpleegkundige iedere dag weer anders!

Als verpleegkundige coördineer jij dus de zorg aan de cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Hierbij communiceer jij altijd helder en vriendelijk richting de cliënt, de familie en je collega's. Dankzij jou krijgen de cliënten de best passende en best mogelijke zorg!

  • Jij hebt een diploma MBO-V (niveau 4) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister;
  • Jij bent flexibel en proactief ingesteld en denkt in oplossingen;
  • Jij staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG (ervaring is geen vereiste);
  • Jij bent bereidt om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.

De organisatie waar je komt te werken biedt dag én nacht zorg, overwegend voor ouderen in Oost Groningen. Er wordt zorg verleent met aandacht voor wat belangrijk is voor de cliënten zodat zij zich thuis voelen. Het is ook een organisatie met een hart voor de regio, die daarnaast ambitieus en constant in beweging is. Met de groeiende vergrijzing in Nederland wordt er dan ook gekeken naar de zorg van de toekomst. De werknemers van deze organisatie werken dan ook met plezier en enthousiasme om de allerbeste zorg te leveren! Ouderen kunnen bij deze organisatie terecht voor thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen.

  • Een salaris en reiskostenvergoeding conform CAO VVT FWG 45;
  • Voor aanvang van je dienstverband voeren we een gesprek over wat jij nodig hebt aan begeleiding, want we vinden het belangrijk jou daarbij te ondersteunen waar nodig;
  • Vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Een contract voor bepaalde tijd met kans op verlenging;
  • Een dienstverband waarbij het aantal uren bespreekbaar zijn;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving met een breed en divers aanbod aan trainingen en cursussen.