Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende IG

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Twello
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003208

Als verzorgende IG bij onze leuke opdrachtgever rondom Apeldoorn en Deventer biedt je cliëntgerichte zorg, op basis van zorgafspraken en in overleg met de bewoners. Maar het allerbelangrijkste: jij zorgt ervoor dat de bewoners een leuke en waardevolle dag hebben! Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit en heb je een signalerende rol in de gezonheidstoestand van de bewoners. Een zeer verantwoordelijke baan dus!

Bij deze functie zijn de uren bespreekbaar. Ideaal dus in combinatie met je gezin, andere werkzaamheden of je sport. Je gaat werken in een leuk en betrokken team waarin je samen met je collega's de dienstverlening verder kunt ontwikkelen.

  • Je hebt een MBO opleiding Verzorgende IG of een gelijkwaardige opleiding afgerond;
  • Je hebt affiniteit met ouderen en bezorgt hen graag een waardevolle dag;
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
  • And last but not least; je hebt humor!

Bij het woonzorgcentrum van onze opdrachtgever – ook wel verzorgingshuizen en verpleeghuizen genoemd – staan welzijn en woonplezier centraal, en is goede zorg een vanzelfsprekendheid. De dagelijkse dingen van thuis doen, dat vindt de opdrachtgever erg belangrijk. Samen koken, de krant doornemen, aardappels schillen, naar muziek luisteren, een spelletje doen en een wandeling maken. De bewoners hebben ook volop de ruimte voor individuele activiteiten. Naar behoefte zijn er soms ook grotere activiteiten, zoals sport en beweging, een filmavond of een uitstapje naar bijvoorbeeld een museum. De activiteiten worden per huis, in overleg met de bewoners georganiseerd.

  • Het aantal uren zijn in overleg met jou.
  • Een salaris conform CAO-VVT FWG 35 met een max. van €2668,93 (op basis van een fulltime werkweek)
  • Een tijdelijke baan waarbij ruimte is om de cliënt persoonlijke aandacht te geven;
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO-VVT;
  • Cursussen om je kennis up to date te houden zoals de jaarlijkse training 'voor behouden handelingen', 'til- en transfertechnieken' en een account voor Goodhabitz waarbij je onbeperkt toegang hebt tot alle trainingen.