Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime verzorgende IG

Start People Medi Interim Noord Holland

Standplaats
Heerhugowaard
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0049440

Heb jij een diploma verzorgende IG en woon je in de buurt van het Noorden van Noord-Holland en/of West-Friesland? Kan je per direct starten voor 28 uur per week? Dan zoeken we jou!

Voor de locaties Enkhuizen, Andijk, Venhuizen, Lutjebroek, Wervershoof en Grootebroek, tevens ook thuiszorg, zijn wij op zoek naar een verzorgende IG. Je hebt hart voor de bewoners, zorgt voor de juiste ondersteuning op de juiste momenten. Daarnaast ben je de schakel tussen bewoners, vrienden en familie, maar ook voor je collega’s. Je houdt altijd rekening met het feit dat cliënten zelf controle en verantwoordelijkheid hebben en houden. Ze nemen zelf beslissingen. Kortom, jij verleent passende zorg aan de bewoners rekening houdend met het ziektebeeld en individuele hulpvraag.

  • Je hebt een verzorgende IG diploma;
  • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg;
  • Je beschikt over een representatieve en respectvolle werkhouding;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid wisselende diensten te werken;
  • Je beschikt over een geldig VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of bent bereid deze aan te vragen

De organisatie is een VVT organisatie gericht op de ouderenzorg. Op alle locaties is het belangrijk om de bewoners zoveel mogelijk te laten “wonen als thuis”. Een warme en vertrouwde omgeving draagt daar aan bij. De locaties liggen voornamelijk in West-Friesland en de kop van Noord-Holland, het is daarom handig als je op redelijke afstand van de locaties woont. Ze zijn goed te bereiken vanuit onder andere Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn.

  • Je krijgt een contract met tijdelijk dienstverband voor ongeveer 3 maanden voor 24 tot 28 uur per week (parttime);
  • Je ontvangt marktconform salaris volgens CAO VVT schaal 35, minimaal €1838,58 en maximaal €2668,93 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Je werkt samen met bevlogen collega’s;
  • Je ontvangt veel dankbaarheid en warmte van de bewoners