Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Verzorgende IG extramuraal

Start People Medi Interim PU Tilburg

Standplaats
Vught
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003062

Ben jij als Verzorgende C/IG op zoek naar een verantwoordelijke functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt? Dan verwelkomen we je graag binnen één van onze extramurale zorgteams.

Werken binnen onze extramurale zorgteams betekent:

 • Werken in een “warme” en collegiale omgeving;
 • Veel uitdaging en afwisseling;
 • Veel zelfstandigheid in handelen;
 • Goede werk-privébalans (dicht bij huis en de mogelijkheid om zowel ochtend- als avonddiensten te werken of alleen avonddiensten).

Ben jij Verzorgende IG en werk je graag in de ouderenzorg? Voor onze opdrachtgever in Vught zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG extramuraal!
Als verzorgende IG verricht je alle noodzakelijke handelingen bij de cliënten om het zorgproces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Hierbij verzorg, ondersteun en begeleid je cliënten conform het zorgleefplan. Daarbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënt.

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband aan voor 24 uur per week voor de duur van 6 maanden. Draai jij jouw handen niet om voor verpleegtechnische handelingen? En heb je plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie en collega’s? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bij de opdrachtgever is iedere cliënt een uniek mens met een eigen verhaal. Als cliënten met ons in contact komen, hebben ze al een groot deel van hun levenspad bewandeld. Een leven waarin zij allerlei ervaringen en kennis hebben opgedaan en waarin ze omringd zijn geweest door familie en vrienden. Maar de cliënten hebben dan ook nog een leven vóór zich, al gaat dat vaak gepaard met toenemende hulpvragen. Met de zorg vanuit deze hier zal een aantal dingen veranderen voor de cliënt. Maar wij zijn overtuigd dat de behoeften en wensen van de cliënt het vertrekpunt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich thuis voelen, het gezellig hebben en goede zorg ontvangen. Of ze nu bij ons wonen, of nog thuis. Hun service bestaat uit vier pijlers: zorg, wonen, activiteiten en diensten. Primair zijn we een aanbieder van zorg, daarom komt de pijler zorg ook terug in ons motto ‘hart voor goede zorg’. Maar daarnaast bieden we onze cliënten een nieuw thuis en zetten we ons in voor hun welzijn. Ten slotte bieden we een breed scala aan diensten dat speciaal afgestemd is op de ouderen die nog thuis wonen.

 • Salariëring conform cao VVT schaal 35 (tussen de €1838,58 en €2668,96 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • Flexibiliteit door middel van zelf bepalen waar en wanneer je werkt;
 • Een parttime baan en beschikbaar vanaf 4 tot maximaal 36 uur per week;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen;
 • Afwisseling binnen het werkveld;
 • De mogelijkheid om te kiezen tussen een wekelijkse of 4 wekelijkse uitbetaling (ieder moment te wijzigen).

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of wil je het liefst meteen solliciteren? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Solliciteren kan ook direct via de solliciteer functie. Vergeet je niet jouw cv mee te sturen?