Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende IG flexpool

Start People Medi Interim Noord Holland

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0039669

Heb jij een verzorgende IG diploma en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je je eigen uren bepalen en daarnaast ook nog eens zelf bepalen hoeveel je werkt? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Voor een van onze klanten in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar verzorgenden IG. Je gaat werken met verschillende doelgroepen, variërend van dak -en thuislozen en verslaafden tot ongedocumenteerden. Deze mensen vragen een ander soort zorg dan bijvoorbeeld de ouderenzorg. Dit is echter een uitdaging die je graag aan gaat. Zorg dragen over iemand zit in je hart, ongeacht iemands leeftijd of achtergrond. Je komt te werken in de flexpool en werkt daarmee dus op oproepbasis.

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG;
  • Je bent flexibel en bent bereid om zowel dagdiensten als avond -en nachtdiensten;
  • Je beschikt over een geldig VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of bent bereid deze aan te vragen

De organisatie waar je voor komt te werken is een organisatie die gespecialiseerd is in de opvang van diverse doelgroepen. Denk hierbij aan dak -en thuislozen, verslaafden, ongedocumenteerden, maar ook mensen die niet meer thuis kunnen wonen. Ze hebben meerdere locaties verspreid over Amsterdam en Haarlem. De kans is dus ook zeer aannemelijk dat je op verschillende locaties gaat werken, wat het werk zeer divers maakt. De locaties zijn goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, fiets of auto vanuit zowel Zaandam, Haarlem en de gehele regio Amsterdam.

  • Je krijgt een contract met tijdelijk dienstverband en jij bepaalt zelf de uren die je werkt (parttime);
  • Een marktconform salaris volgens CAO Sociaal Werk schaal 5, minimaal €12,79 en maximaal €18,23 per uur;

Ben je enthousiast over de functie? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Als je nog vragen hebt of er zijn onduidelijkheden, dan kun je die stellen aan Jacky Aerts. Te bereiken op 0612135897 of via jaerts@startpeople.nl