4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime verzorgende IG kleinschalig wonen

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Heemstede
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0020555

Wil je werken met de nieuwste technieken en wil je graag persoonlijke aandacht geven aan je cliënten? Staat bij jouw de belevingsgerichte zorg centraal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze locatie in de omgeving van Heemstede zijn we op zoek naar een parttime ziekenverzorgende of verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week. De doelgroep bestaat uit cliënten met een vorm van dementie die wonen in een huiselijke en kleinschalige woonvoorziening.

In je rol als verzorgende IG zorg je voor kwetsbare ouderen. Door hun dementie, eventueel gecombineerd met lichamelijke problemen, kunnen ze niet meer thuis wonen. Je ondersteunt hen op een liefdevolle manier bij de dagelijkse verzorging en verpleging, zoals douchen, eten of wondverzorging. Naast de lichamelijke zorg, controleer je lichaamsfuncties, zoals hartslag en temperatuur. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals complexe wondverzorging, katheteriseren of het inbrengen van een sonde. Je onderhoudt contact met de cliënten, familie en mantelzorgers over de zorg en praktische zaken. Verder signaleer en rapporteer je veranderingen in de gezondheid of situatie van cliënt. Je stimuleert zoveel mogelijk redzaamheid van de cliënt.

In jouw rol als verzorgende IG is het belangrijk dat je makkelijk contact kunt maken en flexibel ingesteld bent. De stemmingen van jouw cliënt kunnen snel wisselen. Het is niet alleen belangrijk dat je goede zorg kunt leveren, maar dat je ook aandacht hebt voor de individuele wensen en behoeften van cliënten. Daarnaast kun je goed aansluiten bij de belevingswereld van de cliënten en ga je op een respectvolle manier met ze om.

De locatie is zowel met auto als openbaar vervoer goed te bereiken en goed aan te reizen vanuit Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Hoofddorp, Lisse en Hillegom.

 • diploma MBO niveau 3 Verzorgende IG of Ziekenverzorgende;
 • affiniteit met de doelgroep cliënten met dementie;
 • bevoegd en bekwaam voor het verrichten van verpleegtechnische vaardigheden;
 • beschikbaar tussen de 24 en 32 uur per week.

Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanvragen en kunt overleggen bij indiensttreding.

Je komt te werken op een van de woongroepen binnen het woonzorgcentrum. Naast woonzorgcentra, worden door deze opdrachtgever verschillende vormen van met name ouderenzorg geboden, zoals somatische zorg, complexe ouderenzorg en revalidatiezorg. Daarnaast is er een kortdurende opname afdeling.

Het team bestaat uit betrokken en behulpzame medewerkers en luisteren met aandacht en interesse voor de beleving van de bewoners is een belangrijke waarde binnen de organisatie. Binnen de organisatie wordt veel aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling. Doordat de organisatie verschillende vormen van zorg aanbiedt, heb je mogelijkheden om op verschillende doelgroepen en afdelingen ingezet te worden en zijn er mogelijkheden om intern door te stromen. Zo kun je snel relevante werkervaring opdoen, je netwerk uitbreiden en een interessant CV opbouwen.

Vanuit onze vestiging in Haarlem zijn we verantwoordelijk voor de bemiddeling van zorgprofessionals in Noord-Holland en de Duin- & Bollenstreek. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. We bemiddelen onder andere in omgeving Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam, Alkmaar en Purmerend. Wanneer jouw opdracht eindigt, zoeken we met je mee voor een nieuwe interessante opdracht aansluitend bij jouw specialisme, wensen en voorkeuren.

 • inschaling in schaal 35 conform cao VVT (tussen de 1838,58 en € 2668,93 op basis van een 36-urige werkweek) aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • mogelijkheden om de functie zowel parttime als fulltime in te vullen;
 • een tijdelijk dienstverband voor de periode van 6 maanden met kans op verlenging of overname door de organisatie;
 • tegemoetkoming in de reiskosten;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • onbeperkt toegang tot een ruim aanbod aan online trainingen via GoodHabitz;
 • functiegerichte bijscholing, zoals medicatie, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken en BHV.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als verzorgende IG? Of wil je eens sparren over jouw mogelijkheden en vervolgstappen in jouw loopbaan? Grijp dan nu je kans en solliciteer vandaag nog! Voor interesse of meer informatie kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.